Modell

Idag fick Simon vara modell hos en fotograf som hade önskat att ta lite bilder på han på grund av hans färger. Det blev väldigt fina bilder! Simon var riktigt duktig :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Min fina fina grabb ❤️

Helg

(null)

Helg igen efter en lugn vecka på jobbet. Har varit en bra arbetsvecka med många galna upptåg :) Älskar mina kollegor, dom är lika knäppa som mig ;) 

Helgen kommer bestå av ridning och på söndag ska Simon till en fotograf som ville låna honom för lite bilder. Han ska dessutom sova över hos syrran imorgon och som han längtar! Blir tomt i huset utan honom, men han vill så gärna sova där en natt. Lär säkert bli nå mer i helgen med, men mest av allt vill jag bara att tiden ska gå för längtar till mina resor!! 

Depression

Alltså vad är det med denna vinter?! Den tar ju aldrig slut. Kräksnöat idag blandat med slask och blåst. Jag hatar det!! Vill inte ha vinter nå mer, nu får våren ta och komma. 

(null)
(null)

Det är så sjukt mycket snö ute så det lär väl försvinna till midsommar eller nåt. 

Nä, jag bor på fel ställe så är det bara! 

Påsken

Påsken är över och den vanliga vardagen har startat igen. Min önskan är att tiden ska gå lite fortare just nu för vill på min nästa resa! Ser även fram emot konserten med Thirty seconds to mars som jag ska på! Har några guldkorn inbokade och alla ska bli roliga på sitt sätt :) 

Ledighet

3 av 4 lediga dagar är över. Njuter till fullo av det soliga vädret och att man faktiskt börjar se att det försvinner lite snö trots att det är massor kvar! Djuren njuter också. Katterna är ute mer, hönsen vågar sig ut och picka och hästarna fäller sin päls. 

(null)
(null)

Härliga vårvintern! 

RSS 2.0