Planer

 
Sista april idag och därmed är det en tidig helg. Sköööönt! Varit på skolan och räknat matte idag och herregud säger jag bara... Det låter ju så enkelt när läraren förklarar, men sen sitter jag där själv och talen är ännu en gång som ett främmande språk. Gäller att ta tag i detta nu, för om 4 veckor är det tenta på just detta. 
 
I och med att det är sista april hoppas jag att värmen kommer snart och att våren börjar på riktigt. Visst, det har den väl i och för sig redan gjort, men jag vill ha liiiite varmare ute och så vill jag att hagen ska torka upp ordentligt, samt även marken där smältvattnet rinner in i våra rör. Men blir det som alltid, så swischar allt bara till och så har sommaren varit. 
 
Planerna framöver:
 
-Matte uppgift på en förskola på måndag
-Göra klart de andra uppgifterna och träna på att räkna matte
-Åka till Budapest i slutet av maj
-Innevecka på skolan, sista för denna termin i början av juni
-Jobb i 4 veckor på IKEA
-SEMESTER! Stockholm 5 dagar i mitten av juli
-Njuta av sommaren! :)
-Sen börjar allvaret igen
 
Ha en trevlig valborg! :)
 

Skolan

Som vanligt vid skolveckor blir man fullproppad med information och nya saker man ska lära sig och ha koll på. Och som vanligt har jag sjukt roligt med mina skolkamrater, för de är verkligen bland de sjukaste personerna jag känner -på ett bra sätt! 

Men så kommer matten. Bara ordet skrämmer mig och jag känner att jag har noll koll. Imorgon är det en räknestuga som jag tänker närvara på och förhoppningvis kommer något klarna... Känner jag någon duktig på matte mån tro?! Jag behöver HJÄLP! 

Djurhållning

När en man längre bort på gatan säger att det syns på Glói att han är en välmående häst som är väl omhändertagen blir man alldeles glad i hjärtat. Han sa att det syns på djuren när dom har det bra och när de tas om hand ordentligt och att det märks på Glói. Och är det något jag gör ordentligt, så är det absolut att ta hand om mina älskade djur. Glói är som ni redan vet en häst som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag blir väldigt glad över att höra dessa ord! 

Söndags shopping

 
Shopping för hela slanten idag. Eller, ja... inte hela kanske och tur är väl det. Småkrafs och nödvändigheter hamnade i påsarna. Var ute efter vissa grejer och vissa grejer hade en tendens att falla ner i påsen bara jag tittade på dom. Märkligt. Sen hamnade även några gottigheter i magen och det säger man ju inte nej till. 
 
Har en skolvecka i Härnösand framför mig nu. Känner att jag tappat motivationen lite och kanske beror det på att jag inte behärskar matematik. Det är 4 veckor kvar efter inneveckan innan tentan och på den tiden har jag tänkt att träna på just räkningen, men ärligt talat så känns det väldigt tungt. Hur ska jag kunna lära mig? 
 

Fixar lördag

En fixar lördag kan jag kalla denna dag. Jag har trimmat kroppen (min egen), trimmat Glói på en ridtur - eller åtminstone har han fått komma ut en sväng :), fixat ny hage åt honom och lagat taket på hönsgården, så att de ska kunna vara utomhus fria från höken.En sväng på soptippen for karlarna på och hönshuset har städats. 
 
 
Den grillade kycklingen smakade bra till middag och nu väntar marängswich (men herregud, hur stavas det????) till kvällen. Simon är och handlar lördagsgotta och vi ska snart slå på en film att mysa till. Även han tog en liten ridtur idag. Jag vet att han inte har hjälm på huvudet, men vi höll i han hela tiden, då jag inte riktigt vågar släppa taget när han sitter på Glói. Glói är snäll, men han kan hitta på hyss :) 
 
 
Trevlig kväll :)
 

Skogspromenad

Idag blev det en mysig skogspromenad efter en tidig hämtning av Simon. Vi tittade på svampar och andra spännande saker. När fikat kom fram, kom även katten Findus och ville smaka :) Mys!
 
 
Nu är det äntligen helg och den är som vanligt fullspäckad med lite olika saker. 
 
 
 

Blääää för tandläkaren

 
Näääääää!!!! Inte gick det bra hos tandläkaren inte. Ni ska inte tro att jag fick någon bedövning denna gång heller, för det ska ni veta; Det gör ondare att ta bedövning än att gräva ner enda ner i halsen genom tanden, eller nåt. Det är faktiskt så det känns. Jag har en riktigt djup ficka i tandköttet vid min visdomstand och där lagrar jag tydligen mat som en liten hamster. Hade väl gottat ner sig någon karra bit eller nåt där nu och sen ligger det och blir inflammerat. Är inget ställe jag kan hålla rent heller, eftersom det är så djupt. Precis som i somras med andra ord. 
 
I alla fall så valde tandläkaren -eller snarare jag- att skölja ur tanden. Mitt val låg på endra det eller dra bort tanden och för tillfället valde jag att spola rent. Och det är inte det skönaste jag vet. Det är faktiskt bland det värsta jag vet. Han påstår att det är värre att spola än att dra bort tanden, men jag tvivlar. Tiden EFTER en tandutdragning är det jag oroar mig för, då jag vet att det kan tillkomma komplikationer och inflammationer i själva hålet efter tanden. 
 
I alla fall valde jag att boka in en tid för att dra ut den. Här vet jag inte riktigt vad jag tänkte med, men att betala flera hundra varje gång för att spola ur är inget alternativ i längden och heller inte att gå med tandvärk och inflammationer i tandfickan. MEN nu står jag i valet och kvalet hur jag ska göra ändå. Denna tandutdragning ska alltså ske enbart 2 veckor innan jag åker på min weekend resa, vilket gör att jag blir lite orolig. Det är kort tid innan och OM det uppstår något med såret efteråt är det inte mycket tid att spela på. Nästa vecka hade varit bättre, men då är det skolvecka :( Ja, det tål att tänkas mer på. 
 
Någon som dragit visdomstand i underkäken? Hur är tiden efter? 

Läsa utomhus

 
Det är sådana här dagar jag är glad att jag studerar på distans. Solen skiner och det är riktigt varmt ute! Tänker sätta mig ute och läsa min skolbok strax. Då kan hönsen få vara ute i hönsgården medans också. Taket där är inte fixat än, men det ska vi göra till helgen. Tills dess är dem under uppsikt ute. Uppsikt av mig då vill säga och inte bara höken. 
 
Jag ignorerar att jag ska till tandläkaren senare idag och tänker istället goda tankar. Det är vår, snön är borta och hela sommaren är framför oss. Jippie! :)
 

Tandläkaren

Imorgon händer det! Emma Nylund ska till tandläkaren. HJÄLP!!!!! 

Jag har fått rekomenderat en tandläkare som ska vara bra och schysst, men jag väljer att inte tro och hoppas för mycket. Har träffat många spån innan. 

Det som strular är nu alltså den jäkla visdomstanden igen. Jag ser mitt liv passera framför ögonen på mig och stanna upp vid förra sommaren, då exakt samma sak inträffade. Inflammerat med var och skit, jo... Så roligt har jag det. 

Dyrt blir det och ont gör det. Denna tand hade jag bättre klarat mig utan. 

Ja. Så ni kan ju tänka på stackars mig imorgon när tandläkaren kör in saker i min onda tandficka och försöker prata med mig samtidigt som jag känner livsgnistan rinna ur mig likt vattnet man alltid ska spotta ut när allt är klart. 

Jag tänker såhär: 

1. Prata inte med prylar i munnen
2. Det är faktiskt inte bra med för mycket blod upp i hjärnan. Höj gärna stolen, tack! 
3. Ja, tamme faaan. Det är klart jag vill ha bedövning alla dagar i veckan. 
4. Och så blir det 10879kr tack. Ja, just det ja... det kostar ju skjortan att besöka tandläkaren. 30 min... Nä, nu överdriver jag. 10 min av din dyrbara tid. Jag får gå igenom alla punkter ovan och vad får du?! Jo, massor med pengar, träna på att lyssna på patientens prat -ungefär som på förskolan där barns talutveckling tränas och förhoppningsvis hittar tandläkaren ännu mera problem än de man kom in för -För då måste man tillbaka och ännu en gång pricka av  checklistan. 

Och just det ja. NEJ jag har ingen tandvårdsförsäkring. Det skulle jag ha tänkt på innan. 

Godnatt! 

Storm och ambulansDet blev minst sagt en händelserik söndag! 

Började rätt lugnt med promenad och en promenad till med Glói. Träffade en vattensalamandel som hade hamnat fel, som vi la i en tjärn och sen träffade vi grodan som Simon ville testa atr hålla i. 

Bytte däck på bilarna och Simon lekte med en plastpåse i ett snöre som blåste runt i blåsten. För blåser det gör det verkligen ute idag, rena rama stormen! 

Gick in en sväng medan det sista på bilen fixades och då hör vi hur någon skriker utanför. Fattar på en gång att någonting har hänt och varken jag, mamma eller syrran vågar titta efter. In kommer pappa i smärtor, lägger sig på golvet i hallen och är rätt virrig ett tag. Han hade ramlat ner från våran lobrygga! Stormen tog tag i dörren som han höll i och det ledde till att pappa puttades över kanten med en jädra kraft :( 

Jag fick ringa ambulansen och de var snabbt på plats. Han röntgades på sjukhuset och fick stanna kvar tills kvällen för observation. På röntgen hittade dom inget som tur var och det verkar mest handla om ett hårt nedfall som resulterade i mycket smärta. Stackars pappa :( 

Har aldrig behövt ringa någon ambulans innan och kände att bara det var rätt traumatiskt, men de var snälla killar som kom både från räddningstjänsten och ambulansen och även på sjukhuset möttes vi av bra personal! -precis som det ska vara. 

Ja, det var min söndag det. Istället för kina restaurang blev det en macka i restaurangen på sjukhuset, men vad gör det?! Huvudsaken det inte gick värre med min fina pappa. 

Planer på gården

 
Ridtur på Glói, lite fix hemma och kalas hos kusin vitamin med gottigheter. Det är min lördag det. En bra sådan. Dock värker den trilskande visdomstanden och magen verkar tycka det blev lite väl mycket gotta, men det är sånt man får ta. Måste få njuta av det goda här i livet också. 
 
Annars håller jag på att fundera på vad som behöver fixas här på gården och har hittills kommer fram till följande:
 
-Göra klart ridplanen
-Fixa avloppsrören
-Bygga vindskjul till hästarna
-Bygga foderlådor till hästarna
-Fixa taket på hönsgården, så det blir riktigt höksäkert
-Stötta upp väggen i ligghallen
-Göra om i hönshuset & hönsgården
-Lägga på jordmassor på gräsmattan för att jämna ut den
-Bygga nya hagar till Glói
 
Det var utemiljön det, inne vill jag göra följande:
 
-Lackera om köksluckor och byta bänkskivor och fläkten
-Tapetsera om i alkoven och fixa en myshörna till Simon där
-Tapetsera och byta golv i vardagsrummet
-Sätta in en braskamin
-Fixa en altandörr från köket och bygga en altan utanför
-Nya tapeter och golv, samt "möbler" i badrummet 
-Måla om innerdörrarna i huset
 
Ja, det var nog allt ;) Synd jag inte spelar någon gång, för en miljon vinst eller två skulle inte sitta fel! 
 

Ridtur på min röda springare

 
Idag valde jag att rida på Glói igen. Veterinären har sagt att jag ska börja rida nu i mitten av april, så då gör jag så. Jag vet inte alls vart detta kommer att leda, men jag är glad för alla ridturer jag får med Glói hur som helst. Dock gick han ner på knä en gång under ridturen och jag vet inte vad det beror på. Han har gjort så många gånger förut innan skadan också. Men om jag bortser från det gick turen bra. Han var lugn och fin och såklart så tycker jag det är underbart att sitta på han igen, trots att det bara handlar om korta skritt pass. 
 
Hade önskat att han fick stå i en större hage också, men där är jag och veterinärerna inte eniga. Han ska i alla fall få en ny hage snart där han får se mer saker som händer och sker. Nu börjar tjälen gå ur marken och då kan vi äntligen slå ner stolpar. Det tror jag Glói kommer att gilla :)
 

Mer motgångar

 
Höken var här igår igen och den vita hönan på bilden var en hårsmån från att ryka med. Jag och Simon sprang som några galningar när vi såg att höken dök upp och lyckades verkligen komma i rätt tid. Höken satt då på hönan och hon var såklart i chock, släppte fjädrar överallt och resten av gruppen sprang åt alla möjliga håll. 
"Slog" till höken med ett reklamblad jag hade i handen och han/hon satt sig och tittade på mig någon meter ifrån. Simon skrek åt den och jag viftade och hade mig, men den flyttade inte på sig. Då gick Sóldís dit och puttade bort den från stolpen och då flög den iväg. 
Då var det "bara" för mig att räkna in hönsen och ta in dom i säkerheten. En höna var spårlöst försvunnen och jag var säker på att den strykit med, men den dök upp senare på kvällen som tur var! :) Hade gömt sig under bilen i carporten förmodligen, för när jag skulle hämta Glóis grimma då satt hon där helt plötsligt. 
 
Är det inte hökar som är problemet så är det annat... Idag när jag kom hem från jobbet, så var ALLA hästarna i samma hage. Inklusive Glói :( Han får inte vara där och han har heller aldrig stått i samma hage som Isold, så ni kan ju förstå min panik... Han galopperade järnet i hagen och tyckte (såklart) att det var jätte roligt! Han får inte springa och det gjorde han och jag har ingen aning om hur länge han stått där. Tyvärr förmodligen många timmar, då han inte hade rört halmen i ligghallen och den brukar ligga huller och buller där inne :( Nu vet jag inte vad konsekvenserna av detta blir, utan det får tiden utvisa. 
 
Hur allt har hänt är ett mysterium, kanske har de blivit rädda för något och dragit med sig hagtråden, för den låg på backen och vissa delar var helt av. 
 
Jaja... Som ni hör så går det väldigt bra för mig just nu... eller så kanske inte...
 
 
 

Försäkringsbolag

 
Tjohej...! Såklart täcker inte försäkringsbolaget vårat problem. SÅKLART! Är det nu jag skulle ha lyssnat när jag köpte ett gammalt hus?! JO, men inte hade jag en tanke på att det bara är skit med rör osv. Det sa ingen till mig. Jag köper problem, jo man tackar. 
 
Nu ställer jag detta emot varandra: Vi tyckte det var dyrt med en resa i sommar utlomlands hela familjen, pengar vi faktiskt hade sparat ihop redan, men inte ville spendera bort alltihopa på en enda resa. 
Istället för en härlig vecka med sol och bad och kvalitetstid kommer jag nu få fixat under huset. Så att inte vattnet tränger in i våra avloppsbrunnar. Hur kul är inte det?? Något minnesvärt och något jag verkligen kan tänka mig att spendera pengar på. Kanske ska jag fota under tiden och sätta in i albumen, så vi har att kolla i i framtiden. På det roliga vi gjorde sommaren 2015. 
 
Jag vet inte kostnaden än. Det jag vet är att 0kr täcker Folksam och jag själv får betala resten. Jippie!! 
 
Blomman på bilden är alltså inte en "dagens ros tulpan", utan helt enkelt för att mitt inlägg behövdes piffas upp lite kände jag. 
 

Lägger mig ner under täcket

 
Tankade energi för en sådär 40 minuter imorse i form av en promenad med Calippo. För energi det kan jag verkligen behöva inför kommande problem. Och pengar... men dom kan jag tyvärr inte gå ut 40 minuter på en promenad för att hitta. 
JAG.BLIR.GALEN. 
 
*Letar saker i huset att sälja*

Dove Deeply Nourishing test

 
Ja, då har jag testat Dove deeply nourishing som jag buzzar genom Buzzador några dagar och upplever att den fungerar bra på min hud som ofta blir torr efter duschning. Jag gillar även konsistensen på själva duschcremen, då den känns som en blandning mellan vanlig rätt så flytande duschcreme och bodylotion. Faktiskt en riktigt härlig konsistens! 
Minus tecknet hamnar på doften. Då denna inte har någon särskilt doft så tycker jag det känns lite tråkigt, då jag gärna vill att det ska lukta riktigt gott när man står och duschar. 
 
 

Ridtur på min fina prins

 
Regnigt och grått idag, så det passade riktigt bra med ett 30 års kalas idag. God mat och fika och trevligt sällskap. Fick också äran att sitta på min älskade, fina häst idag. Som jag saknar det!! Är tänkt att han ska börja komma igång lite smått med ridningen nu, för att se vart det bär väg... Var i alla fall hur mysigt som helst att komma ut på en kort skrittur på min fina prins♥ 
 
Imorgon ska vi kolla avloppsbrunnarna... rättade sagt vad det är som gör att de fylls med smältvatten precis hela tiden, hoppas på att hitta orsaken till det, för detta är ohållbart! 
 

Utedag

En riktig utedag har jag haft idag!! :) ÄLSKAR det! Har grejat hemma på gården med lite olika saker. Hönsgården har fått nytt tak -tyvärr var höken här igår igen och hönsen var livrädda, så det blev att fixa ett mer hök säkert tak nu. De brukar ju gå ute fritt mina höns, men nu idag har de inte vågat sig ut särskilt mycket pga höken igår och när jag inte är hemma brukar de få vara i deras utegård och då vill jag veta att de är säkra där de är :) Dock kommer de få gå ute fritt fortfarande också, då jag anser att lyckliga höns är höns som får gå och sprätta där de vill. JA; det är jätte jobbigt med rovfåglar osv, men jag anser det inte vara ett särskilt roligt liv för hönsen att vara instängda 24 timmar/dygn. Jaja, nog om det. Har fixat en fåra som blivit av vattnet i hästhagen också, varit på soptippen, handlat lite saker till stallbygget, promenerat med Calippo, promenerat med Glói, grillat korv, lite allmänt fix och fikat. 
 
 
Simon tog några varv på Bothildur också som var här och tog en tur med Isold :) 
Nya tag imorgon... 
 
 

Rört på fläsket

 
Oh, herre Gud skapare, idag har fläsket rört på sig, det vill jag lova! En promenad med Calippo på 1 timme, sen promenad till ridplanen fram och tillbaka och ridning där. Sen blev det simning med syrran. Simma har jag inte gjort på lääääänge, men det var roligt faktiskt om man bortser ifrån alla sura människor i simhallen -för herregud vad det klagades där! Har även packats höpåsar, jagats efter Simon och hämtat ut mitt pass. 
 
Kommer förtjäna några godsaker i helgen -det är en sak som är säker det! :) 
 

Staden

Idag tog jag tag i saken och åkte till staden. Inte varje dag jag är där ska jag säga, men var faktiskt inte där för så längesedan för att skaffa pass. 
Denna gång var det dags att hämta lite stålar. Hade fått en postväxel eller vad det nu heter och var därför tvungen att åka till ett bankkontor för att få pengarna. Hur drygt är inte det?? 
 
När jag var påväg hem, nästan hemma, så får jag ett SMS om att mitt pass är klart och kan hämtas på polisstationen. Jo, man tackar! 30 min tidigare hade jag gärna fått den informationen, så hade jag kunnat hämta det på en gång också. Nu måste det alltså bli en 3:e sväng till stan. 
 
Kanske det får bli imorgon, ja så kan det mycket väl bli. 
 
 

Ägg

 
Jag samlar hönsägg varje dag och Simon samlar tydligen på kinderägg. 
Vem samlar på bäst ägg mån tro?! 

Vatten helvete

Men för i h*lvete, jag blir gaaaaaaalen! Den som vill, får gärna påminna mig varför jag köpte hus ifrån början och varför det är bra att äga ett hus... För just nu (och många andra ggr) har jag tvivlat på detta med husägande. Det är alltid något som behöver göras, är det inte renoveringar, så är det något som helt plötsligt bestämmer sig för att sluta att fungera. Eller så handlar det om något så roligt som avloppstankarna, rören dit och rören därifrån. För nu ska ni få höra något superkul. Våra avloppstankar hinner inte he undan allt vatten på grund av tjälen och smältvattnet ute och visst, det är ju en sak -det är rätt vanligt att det blir så, MEN det är även något som fyller på tankarna med vatten konstant hela tiden. När tankarna var tömda -ja, för fick ju be om en extra tömning nu (hejdå pengarna) så rann det in vatten för fullt i den tomma tanken. Förmodligen smältvatten även där, men vart kommer det då ifrån? Jo, förmodligen från ett rör med hål i, eller ett rör som glidit isär. Och det fattar ju alla, att är det inte tätt, så kan vatten ta sig in och det bestämmer det sig för att göra i detta fall och då ner i våra tankar, som fylls på fort, fort, fort. Det i samband med att tankarna inte kan släppa ut vattnet som de ska på grund av tjälen i marken och den redan blöta, mättade marken, gör allt till en ond cirkel. 
 
Tilläggas ska att tankar och rör var nya när vi flyttade in och ändå lyckas det bli såhär. Är det inte djuren som skadar sig, så är det något i huset som kräver stora summor pengar. Pengar som jag och Andreas inte tjänar i överflöd och särskilt inte nu när det varit mycket VAB också. Och jo, säger det innan någon annan behöver påpeka det -vi har en buffert, vi är inte barskrapade, men vem tycker det är roligt med reperationer och skador? INGEN, hur mycket pengar man än har. Nu vet jag inte hur vi ska lösa detta än, men vi måste ta reda på vart problemet sitter och utgå från det. 
 
Jag skiter snart i hus och djur... för just nu kostar det bara pengar och skänker inte mycket till glädje. Bläääää!

Hemmadag

 
Med dessa röda dagar blir man alldeles dagvild. Måndag? Idag? Jaja, skönt med långhelg hur som helst!! Egentligen har jag ju inte något lov eller ledigt, men tar mig ofta ledigt ändå när resten av familjen är ledig. Svårt att plugga då och så är det ju liksom snäppet roligare att vara med dom andra, än att sitta med skolböckerna ;) 
Därför blev det en riktig slappardag idag, en hemmadag. Fixat och donat lite utomhus på gården, titta vad som tinat fram, krattat i rabatten och grejat på. Sóldís har kommit hem igen också, så nu är alla 3 islänningar hemma på gården igen. Nu håller jag tummarna om en VARM vecka, så snön tinar desto mer. Mycket kvar än och jag vill ha bort det nu, nu, nu. Simon har premiärcyklat idag också, det gick bra, men humöret visade sig några gånger under turen också hihi. 
Imorgon finns dock inga undanflykter, då är det skolarbete som gäller igen...
 

Dove Deeply Nourishing

 
Jag är med i Buzzador där jag denna gång är med i en kampanj för Dove Deeply Nourishing och nu har paketet anlänt.  Det ska bli intressant att se om den håller vad den lovar! Upp till bevis :)
 

Söndag

 
Jaaaaaa, då har Simon varit och handlat idag då. Tänka sig att det mest är han som handlar jämt då vi är iväg på affärer. Han kom hem med en cykel, en grill (låtsas) och kläder. Allt för pengarna han fått i påskägg, så han är nöjd med sina köp. Imorgon ska cykeln skruvas ihop, så att han kan börja cykla på vägen här utanför. Blir kul det! 
 
 
Bakade en smarrig paj igår, som jag mumsade upp resterna av idag. Man ska aldrig underskatta en paj, för det är himlans gott faktiskt. Idag blev det restaurang med en god köttbit och det är inte varje dag jag äter det inte. Äter väldigt sällan kött, i form av en köttbit då. Ofta kyckling, korv osv, men väldigt sällan kött. Men gott var det allt. 
 
Nu blir det nattning av Simon, sen se om hönsen vill gå in. Det har varit inne idag när vi varit borta, men hade inte hjärta att låta dom vara inne hela dagen, så dom sprang väldigt glada ut när jag skulle fylla på deras mat. De äääääälskar att vara ute på gräsmattan och leta godsaker. 8 ägg plockade jag in också, så här handlar det om att ge och ta ;) 
 
Go´kväll
 

GooooottttaaaaMen herregud!! Vad jag stoppar i mig godsaker. Fast det är väl vad man ska göra på påsk?! Ja... vi säger väl så. Men sen jäklar får det bli ett stopp! Och ja; jag veeeeeeet, det har jag sagt förut. Men det är inte lätt att sluta. Det är ett beroende och även en njutning. Sitta i soffan, mysa och äta gott. 

Tur det tinar mer och mer ute och ljusnar på kvällarna, så jag kan promenera mer sen. Det gillar jag :) 

Grillat är godast

 
MUMS! Grillen åkte fram idag och grillsäsongen har börjat. Ja, om man bortser ifrån all grillad korv då vill säga. Blev favoriten idag, grillad kycklingfilé på spett, marinerad sen imorse. Såååå gott är det! Jag grillar helst kyckling, då min mage inte är riktigt vän med kött av andra slag (för svårsmält), men kyckling brukar fungera bra och är dessutom supergott på detta vis. 
 
 
Blev även grillat till lunch, då korv då ;) Hälsade på min moster och hennes man och de bjöd på grillad korv och mumsiga laxrullar. Sen har det slinkit ner en och annan påskgodis också, men jag kontrar allt med 3 promenader och en ridtur -så jag behöver inte ha dåligt samvete. Föresten, glöm inte att läsa på min och syrrans blogg www.iskrafter.blogg.se för mer info om hästarna, för er som är intresserad av att läsa om det. 
 
Trevlig kväll :) 
 

Glad påsk

 
Glad påsk allihopa!! :) Jag tycker att påsken är en riktigt härlig högtid, men har ändå inte pyntat ett dugg. Hm... Kan det bero på att katterna lurar på alla små kycklingar man ställer fram mån tro?! Påskägg är dock något jag aldrig kommer att sluta med, för det är så mysigt tycker jag. Och gott ;) Simon har fått påskägg av mamma och pappa och min morfar och ska få leta ägg imorgon ute från oss och syrran. Härliga Mari (en "granne" på vägen) kom med ett ägg med gotta också och jag fick ett ägg av mamma och pappa med. Ja, man lär väl rulla fram sen, men jag tänker njuta av det tills det är slut i alla fall. Mums! Så får beach 2078 vänta ett tag... 
GLAD PÅSK! 
 
 
Simons variant av samma kort -Han ville så gärna att vi skulle ta kort på tuppen som låg i påskägget hihi :)
 

Glói

 
Min fina, fina kille ♥
 
 
 

Inte alltid så lätt

Tryck hårdare med fingrarna...! Ja, jag gör ju det!!! Jag trycker allt jag kan. Tydligen höll jag dem i fel vinkel också för ingenting dög. Att jag dessutom måste se till att skriva min namnteckning identisk med den jag skrev idag nästa gång gör saken svårare. Inte alltid den ser likadan ut inte. Nåja... Jag fastnade i alla fall på bild och trots att personen på bilden såg enormt glåmig ut och något att likna med en fängelsebild så hoppas jag att detta pass nu ska ta mig till många spännande platser framöver :) 

RSS 2.0