Bygget

Som ni ser på bilden börjar det hända litegrann med vårat bygge. Pappa, morfar, Andreas pappa + en till har varit här och byggt idag. Äntligen går det lite frammåt och man ser att det faktiskt händer någonting. Ett skelett för tillfället, men det är bättre än bara grunden. Själv har jag passat Simon medans bygget pågick och umgåtts med min moster som också var här. En liten promenad fick det bli också så Calippo fick röra på sig lite.
 
Min bil har varit på verkstaden idag, så säger bara -3200kr :( Andreas bil -2800kr, ja... ni ser ju att det inte är en trevlig summa att punga ut med direkt. Dessa bilar som alltid ska gå sönder. Så trista pengar att slänga ut. Men utan bil skulle vi inte klara oss här ute på landet, går inga bussar här.
 
En annan trist sak är att Gauti får mystiska sår hela tiden. Som jack. Började på bakbenet, nu hade han på båda frambenen och örat. Endast Gauti. När det första såret började bli bra, dyker det upp 3 nya. Man blir så less. Tvättar, smörjer och grejar, men så dyker det upp nya. Förmodligen är det för att hästarna leker en massa i hagen, men det kan jag inte veta säkert. Konstigt att bara han får sår liksom.
 
Ikväll blir det äntligen Bonde söker fru på tv:n igen :)

Kommentarer
Postat av: Ak

Vad är det för bygge ni håller på med?? =)

2012-09-12 @ 21:40:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0