Nya sovrummet

Ja, då har jag äntligen tagit fingrarna ur **** och tagit mig tid att ta lite kort på hur sovrummet blev med dom nya tapeterna, samt golvet. Är dock väldigt svårt att få till rättvisa bilder, då ljuset där inne är lite knepigt att fota i. Men som ni ser; Rosa väggar med vita mönster på. Nya rosa fina gardiner, samt fönsterbräda uppsatt i fönstret och en fin hylla på väggen där vi tänder ljus om kvällarna och myser. Golvet fick bli en närbild, då det var nästintill omjöjligt att få kort på det på håll.Klicka på bilderna för större format

Jag tycker i alla fall att det blev superfint och är väldigt nöjd. Men då älskar jag ju rosa också :) Andreas är dock väldigt nöjd han med, var faktiskt han som valde tapeterna. Listerna saknas fortfarande, men det ska vi inhandla imorgon tror jag.

Och så till det vi väntat på i 2 veckor...
Var på sjukhuset för koll idag igen (äntligen!!) och barnläkaren var med även denna gången för att kolla och lyssna på hjärtat. Hon tyckte att det blivit bättre och att pulsen var jämnare. Dock fortfarande några extra slag, men det beror troligen på omognad då barnet inte är riktigt färdig bakat än. Vi behöver inte kolla igen om inte barnmorskan märker något märkligt framöver. Så det känns skönt :) Läkaren var nöjd. Kollade även tillväxten då h*n ju var för stor sist och h*n är fortfarande det. Beror inte på något särskilt, utan snarare att moderkakan fungerar väldigt bra och att h*n får i sig mycket mat haha. Läkaren skulle kolla siffrorna och dom ska återkomma om vi behöver komma på en extra koll angående det. Så vi får se. Stannar h*n tiden ut, så blir det en lite större bäbis med vikt runt 4.2kg som det ser ut i dagsläget. Men mycket kan ändras fram tills dess. Inte gör det mig något i alla fall, huvudsaken h*n är frisk :) Konstigt dock att det inte syns på mätningen hos barnmorskan... men dom mäter väl lite knasigt ibland kanske.

Kommentarer
Postat av: Nina

Blev jätte fint. När kommer du att gå hem för att vara föräldraledig? Kram

2011-12-21 @ 13:31:28
Postat av: Anna

Men Emma du är ju som gjord för att vara gravid! Tror det kommer bli en riktigt frisk och fin bäbis det här! :)Och va skönt att sovrummet äntligen börjar bli klart.

2011-12-21 @ 14:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0