Ingen diabetes

Oroat mig hela gårdagskvällen, i natt när jag vaknat, samt morgonen... Mest oroad för att inte få ner vätskan som skulle drickas och vad var det egentligen att oroa sig för?! Helt i onödan. Smakade ju knappt något alls och var glasklart som vatten. Jag hade förväntat mig en tjock sörja, som jag knappt skulle få ner som smakar pyton. Gick hur lätt som helst att bara klunka i sig. Värdena var bra också, så ingen graviditetsdiabetes. Phu. Vet inte hur jag hade klarat mig utan godsaker faktiskt ;) Hjärtljuden var dock som förra gången, dvs ojämna, så det är ju tyvärr inte roligt. Vill bara att tiden ska gå fort nu så jag får göra den där kollen igen på sjukhuset. Men en stor eloge till mig själv som stacks i fingret 2 ggr och det helt utan någon med som sällskap :) Bra gjort Emma.

Just nu håller jag på att få nervsammanbrott pga vädret. Kan inte åka någonstans, kan inte gå ut. Har ingenting att göra inne, katterna är tokiga och jag är givetvis ensam hemma. USCH vad tråkigt!!!!

Som om det inte kunde bli värre... Strömavbrott i flera timmar, vilket betyder att jag suttit här hemma i ett mörkt hus utan någonting att kunna göra ens. Ja, denna dag är ingen bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0