Händelserik dagÄr alldeles slut i huvudet, samtidigt som jag är alldeles uppe i varv och inte kan koppla av. Det har varit en hektisk dag, med många olika saker att göra.
Började dagen med att göra rent i hästhagen, för att sedan ta en tripp till affärerna i Birsta. Handlade mat, lister och gardiner, samtidigt som jag kollade på olika saker vi behöver. Direkt hem för att sätta upp gardinerna, elementet, samt rullgardinen i sovrummet och det blev mycket bra :) Rosa och fint. Listerna får vänta till en annan dag, ska ju upp nytt golv först också som inte ens är köpt än =P Det tar tid när man inte har tid som räcker till. Sen blev det middag och promenad med Calippo. Inte en lugn stund, precis som det alltid är då man är lediga tillsammans.

Men strax sjunker jag ner i soffan för att sitta där ett bra tag. Tar fram något gott och myser tills det är dags att gå och lägga sig i renbäddad säng. Härligt. Får säkerligen besök av den orange/vita i soffan, han brukar hänga i mattes knä mest hela kvällarna ♥

Go´kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0