Dagen som kommer

Usch vad jag har svårt att sova nu för tiden. Ligger bara och vrider och vänder på mig och hittar ingen ro alls. Kanske beror på att vi inte har någon rullgardin eller gardiner uppsatta överhuvudtaget i sovrummet, så varje gång det åker förbi en bil eller liknande kommer det ett sken in i rummet. Ska fixa det imorgon tror jag, men måste inhandla en rullgardin först.

Idag är det först en ridtur som väntar, Andreas får gå med med Calippo -alltid bra att få dom 2 sakerna gjorda samtidigt :) Sen blir det julmarknad på Norra berget. Är bjuden på middag hos mamma&pappa sen, vilket är perfekt -då laga mat inte är min starka sida. Gillar inte det alls faktiskt. Får se om det blir en tripp in på IKEA också för att handla lite smått som vi behöver till sovrummet.

Är också fundersam över golvet... Är så ojämt och lutande, så det kanske int går att få in ett sådant golv vi vill ha. Kanske måste bli plastmatta och det vill jag verkligen inte. Men som det är nu, går det i alla fall inte att ha...hm...

Ha en bra dag! :)

Kommentarer
Postat av: AnnsofieC

Mycke mer praktiskt med plastmatta sen när den lill* kommer... Vi funderar faktiskt på att byta ut våra golv och lägga in matta i alla rum... finns ju faktiskt riktigt snygga mattor som ser ut som "riktigt" golv :)

2011-12-04 @ 22:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0