Toppen dag

Dagen började med en ridtur, som höll på att sluta med duns i marken, men klarade mig med nöd och näppe! Tok hästen var rädd för allt idag och det höll på att bli en hej vilt skenande tur över ängen istället för rejs galopp jag hade tänkt mig. Men gick bra :) Han var dock lite loj, men han börjar sätta sin vinterpäls nu.

Efter det var det en träff med Anna och Uffe. Lika trevligt som alltid. Vi var till Stornäset. Träffade på allt ifrån fågelskådare till långhåriga kor som var väldigt nyfikna.

Bio på kvällen med Maria och Andreas. Batman filmen såg vi. Faktiskt bättre än jag hade förväntat mig -men då hade jag förväntat mig pesten också så. Men den var bra! Heat Ledger var toppen (men det har ju jag tyckt sen jag såg han för första gången i 10 orsaker att hata dig = Mums!) Dock var han inte så mums i denna film, men det var ju för att dom hade sminkat över hela skönheten.

Får önska Maria en toppen resa till Venezuela nu!! Och självklart Johanna är du en av favvisarna ;) Goare tjej får man leta efter!

Jobb imorgon, dock kort pass bara. Stressen börjar komma över att få tider nu också, hatar den stressen. Alla slåss om tiderna.

Godnatt! /Emma

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej. Hatar oxå den där stressen över att få tider. Det där med Netwic funkar ju inte. Emmeline skickade ut mail om en massa tider men då jag ringde hade Robin hunnit före o norpat de flesta...Surt.

Ha en bra dag! Själv så börjar jag 14.30...

Kram

2008-08-06 @ 09:36:28
URL: http://emmajohannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0