Södra berget

En lugn dag idag. Åkte till Södra berget med mamma, pappa, Andreas och Calippo. Riktigt fint att gå promenader där, var längesedan jag var dit upp och hade glömt hur bra det är. Tror dock jag aldrig har gått där vi gick idag, finns ju massor med spår. Calippo tyckte det var roligt med något nytt ställe, men ack så trött han blev sen. Han stannade och vägrade gå där ett tag...Åkte även till Marmen där vi hade husvagn hela min uppväxt, man blir ju lite nostalgisk!Dessa bryggor badade jag ifrån när jag var liten. Mysigt!Åkte sen hem och sov en stund i min baden baden, alltså varför är det såååå skönt att sova utomhus?? Härligt! Men HATAR dessa tvestjärtar som hade intagit våran parasoll. Usch, vad äckliga dom är! Dom är överallt nu, i brevlådan trivs dom utmärkt :( Men snart är det höst och då försvinner dom igen. För att återuppstå nästa år igen... suck.

På tal om höst... Känns att den börjar närma sig nu. Det är en annan sorts luft, härlig luft, men känns ändå som om jag vill ha mer sommar, har inte hunnit det jag skulle göra och har inte badat en enda gång! Men det beror ju på att jag har jobbat hela sommaren. I skogen när jag red idag hittade jag både fin utslagen ljung, lingon i massor, samt dessa härligt luktande skogshallon. Och mörkret... riktigt mörkt på kvällen nu... Jag gillar inte mörker...

Nu ska Gauti få en vila på 3 veckor, vilket betyder att även jag vilar ifrån ridningen, måste gå massa promenader istället. För hur som helst rör man sig mycket då man rider och vill inte sluta att röra på mig.Ledig imorrn också, blir nog en fixardag. Lite allt möjligt jag ska fixa inför Cypern osv. Längtar till sol och bad nu!!

/Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0