Dröm

När sambon åker till Storstaden är det självklart att jag beställer nallar till min samling. Det var två riktiga gobitar som följde med honom hem! Älskar dom. 


Humöret har fortsatt att svaja även idag. Liiiite bättre än igår, men bitvis lika illa. Hade i alla fall en skön stund i frisörstolen där jag fick bli ompysslad lite och dagen har flutit på okej ändå. 

Kan inte riktigt sätta fingret på varför jag inte känner mig helt nöjd. Många gånger har jag känslan av att jag är född på helt fel ställe på jorden. Ett litet samhälle i ekorrhjuls Sverige, där alla strävar efter perfektion i sina liv. Krav och måsten kantar vardagen och det finns inte mycket plats för annat än just ekorrhjulet. 

Jag kan känna att jag vill leva enklare, göra skillnad. Någonstans där solen lyser och jag kan vandra i flip flops oavsett om jag är i staden eller på stranden. Det är bara drömmar, men kanske kan jag i framtiden gå där i mina flip flops, känna varenda människa där jag bor. Känd för att vara den som gör skillnad, den som hjälper och den som sätter sina fottryck. 

Drömma får man göra och i drömmarnas värld är allt möjligt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0