Terror

Det är hemskt det som har hänt i Stockholm. Terrorn som har slagit till i Sverige. Det var bara en tidsfråga innan det skulle hända. Vart är världen på väg? Ingenstans går det att vara 100% trygg för vart man än är kan det finnas en sjuk jävla människa som har ett sjukt sinne som kan göra något så hemskt mot andra. 


Människan är ett ont släkte. Vi dödar varandra, plågar djur, förstör natur och miljö, vi använder oss av jordens resurser som om det inte finns en morgondag. 

Vem är hjälten? Tydligen många under detta terror attentat. Folk hyllas och det med all rätt. Men tänk om vi kunde stanna upp varje dag och tänka på vardagens hjältar. De som varje dag hjälper folk vare sig det handlar om att hjälpa en äldre människa på ett sjukhem, släcka en brand i en villa, operera bort en äcklig cancer eller de som varje dag kör bussen så att du kan ta dig till jobbet. 

Jag är stolt över att jobba med barn. Barnen är vår framtid och jag kan vara med och bidra till att få ett bättre klimat i världen. Där människor bryr sig om varandra, står upp för varandra och hjälper till och ser världen på det sätt den borde ses.

Alla kan bidra med något och jag gör det på mitt sätt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0