Lokalsinne

Då var det det här med lokalsinne. Hur i h*vete kan man ha så otroligt dåligt lokalsinne som jag har och ändå ha klarat sig exemplariskt ute i världen på alla mina resor?! Ja, det är för mig en stor gåta. För idag kunde jag absolut inte hitta rätt väg. Tänkte att jag skulle gå en genväg på promenaden i elljusspåret där jag befann mig, men den genvägen visade sig bli en senväg. Det är möjligt att det är någon sorts bestraffning för att jag tänkte ta en kortare, lättare och med andra ord mindre jobbig väg hem. Istället för den lilla lutande backen jag hade tänkt att undvika, så blev det en backe i monsterklass, lutandes 90 grader ungefär. Fy! Redan där kändes det inte rätt, men tänkte att det som kommer efter nästa krön är nog rätt väg. 
 
Nästa krön visade inte det jag hade tänkt, utan jag befann mig på helt andra sidan än jag trodde att jag var. Hur kan det bli så?!?! Jag gick upp en väg som låg bredvid den vanliga vägen, men ändå hamnade jag så konstigt. Jag fattar ingenting. Tur att det var en hejdundrandes utsikt i alla fall, för jag såg vart mitt mål var och det var bara att vända och gå åt precis motsatta hållet. Ja, där fick jag för att jag tänkte fuska lite med motionen... 
 
Operation stortå har fortsatt också. Den ger inte med sig, en envis rackare är vad det är. Jag har spritat och haft omslag, men det blev bara bättre för stunden. Nu kommer det ut nå äckel och jag fortsätter sprita och lägga omslag. Frågade på apoteket, men jag gör tydligen redan som man ska göra. Får hoppas det ger med sig! På apoteket handlade jag i alla fall lopp medel som jag ska he på katterna. Nu jäklar är det krig!! Dagis personalen sa att Simon har mycket lopp bett, no shit?!?!?!?! Han är inte ensam, jag och Simon har något gemensamt -nämligen maaaaaasssssoooooorrrr av bett. Så jag tänker såhär, värddjuret behandlas och förhoppningsvis dör dom satarna. Ja, alltså lopporna då, inte värddjuret ;) 
 
 
Nu ska jag hämta hem besten. So long! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0