Första maj

 
Första maj spenderades med lite gott och blandat kan man säga. Trots ett otroligt ryggont imorse så började dagen med att motionera fläsket. En promenad i skogen fick det bli som jag älskar. Att gå och lyssna på alla fåglar och en annars tyst och lugn morgon är som balsam för själen. 
Tog sedan ut Glói på en ridtur. Det är verkligen med blandade känslor. Jag älskar att rida den hästen, samtidigt som jag vet att ju mer jag rider honom, ju mer fäst blir jag vid honom och desto svårare blir det den dagen veterinären säger helt stopp. 
 
 
Det var inte bara jag som var ridsugen, utan Simon stal min häst på slutet. Traaaaava!!! skriker Simon hihi. Glói får inte springa särskilt mycket - men lite trav fick Simon testa på och han var så lycklig :) 
 
 
Någonstans efter ridturen kände jag tristessen i kroppen. Jag är en väldigt rastlös människa, så vi tog och åkte en sväng till Smacken. Där lyste solen på oss och Simon hade köpt med sig fika som han myste med på stranden. Det var väldigt svårt att låta bli vattnet också, men då är det tur han har sina allväders stövlar. 
 
 
Efter utflykten blev det en till promenad, tro det eller ej. Följde med syrran när hon gick med Sóldís. Så nu är jag välförtjänt av en riktig myskväll i soffan med karra! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0