Torsdag

 
Sista oktober idag och jag kan verkligen säga att oktober har gått fort! Precis som jag ville ha det. Nu väntar november utan härligheter, så jag hoppas att även den månaden bara swischar förbi. December bjuder på några roligheter i alla fall, så den månaden ser jag fram emot. Börja julpynta, åka till Prag, se hur det går med skolan, jul, nyår och bara 9 arbetsdagar.
 
Idag ska mammsen och jag gå i lite affärer. Det kommer kännas hur lätt som helst när Simpan inte är med, men jag saknar han om dagarna ♥ Har börjat lyfta han lite smått nu, så imorgon skjutsar nog jag han till dagis själv. Längtar så tills jag kan sitta på hästryggen igen! Dom har fått sina vinterskor med brodd nu, så nu är det fritt fram för snön att komma. Lite ljusare vill jag ha det ute, för att bara gå ner i hästhagen själv i kolsvarta mörkret och hämta hästarna drar jag mig för... kymigt! Kollade ifall Gauti hade ont igår på ridplanen och han började showa loss totalt som värsta hingsten, så nä... ont har han nog inte än :) Skönt. Hade varit kul att få det på bild, men min ipohone kamera börjar lägga av, suddigt värre. Ska se om jag kan ta upp Glói dit nåt också och se ifall han kan bjuda på en show han med.
 
Undrar hur många påsar jag kommer hem med idag...
 

Mys pys

 
Morgon promenaden är avklarad och jag måste säga att Calippo verkligen njuter av att vara ute i skogen med sin matte. Finns så mycket mer möjligheter när man inte har vagnen med sig och det tar jag verkligen till vara på nu när jag faktiskt kan det. Det är endast några dagar kvar med detta lyxliv för Calippo, sen blir det tillbaka till vägarna igen. Så vi passar på nu att vara ute i skog och mark :) Jag gillar det också.
 
Hästarna kommer att ta upp hela denna dagen. Hovslagaren kommer och fixar deras fötter. Jag ska kolla hur Gauti rör sig då han inte såg fräsch ut alls igår. Glói longeras och gör lite ledarskapsövningar när jag inte kan rida nu, så tror han får komma ut en sväng på det också. Gäller att passa på när det är fint väder och ljust ute.
 
Trevlig onsdag! :)
 

LjusstakarOpps... Råkade visst handla några jul ljusstakar på affären förut. MEN snart får man faktiskt börja julpynta!! :) 

Promenad

 
Under hela tiden som Simon har varit en medlem utav våran familj har Calippo snällt fått följa med på barnvagnspromenader.
Givetvis gör barnvagnen att man inte kan gå på alla ställen som innan och man blir lite begränsad i vilka vägar man kan gå.
I början blev det långa turer med vagnen här på vägarna då Simon sov som bäst i en rullandes vagn. Nu ser verkligheten lite annorlunda ut. Simon sover inte medan man går nu, utan åker med -en bit. Sen är han otroligt less på att sitta still och då har man inte ens gått i 30 minuter. Detta medför såklart att det blir kortare promenader för Calippo.
Men så idag kom dagen. Dagen då jag kunde gå ut och gå med Calippo utan att ha barnvagnen med. Bara jag och Calippo. Ett fint härligt höstväder bjuder dagen på och vi gick först bort emot bruket, för att sedan gå in i skogen längs med ån. Calippo tyckte det var jättekul att gå i skogen och vi var ute ett bra tag. Härligt!
Bävern var i ån, men som vanligt visar den sig inte för mig, utan hörde och såg bara plasket som blev när den slog sin platta svans emot vattenytan för att skrämma bort mig. Den lilla rackaren...!
 
Jag tankar energi denna veckan. Jag hoppas på en ljus framtid.
 

Slapp söndagEn lugn skön, avslappnad söndag är vad jag har haft idag. Såret har ömmat och magen varit svullen, så det passade perfekt med en lugn dag utan några måsten. Visst "måsten" finns ju alltid där, men skönt att kunna släppa allt sådant när man ändå inte kan ta tag i det. 

I övrigt så saknar jag något så otroligt mycket att kunna busa med Simon, lyfta upp han och gosas med han!! Såhär ska det ju inte vara, jag vill hålla i han, jag vill  kunna ta upp han när han är ledsen och jag vill ha han i famnen efter att han har sovit. Men snart förhoppningsvis... 

Är ju sjukskriven till den 5:e november så nu väntar några dagar ensam hemma då jag ju inte får lyfta. Ska ta till vara tiden på att vila först och främst. Man får passa på medans man kan :) 

Gosinatt :) 

Mage


Idag har magen varit ur form. Visst, det problemet brukar jag ju ha återkommande hela tiden, så kommer ju inte direkt som någon överraskning att det skulle bli så även nu efter en operation. Tarmarna har ju flyttats runt, så jag gissar på att det kommer vara oreda där inne ett tag faktiskt. Imorgon får dom dock ligga still och lugnt, för jag vill verkligen kunna göra högskoleprovet! Utan det har jag 0 chans att komma in. Med det har jag förhoppningsvis en liten chans till en plats. Beroende på resultat givetvis. Förväntar mig inget bra resultat, då jag aldrig gjort det förut och det var läääängesedan jag gick i skolan, men ett resultat vill jag i alla fall ha och vill vara med i den urvalsgruppen också. Jaja, återstår att se. Imorgon gäller det.
 
Själva operationssåret stramar såklart, mest när man ställer sig upp ifrån sittandes. Har vilat och varit uppe och rört på mig. Tror på en bra kombination av dessa två. Har bara tagit alvedon som smärtlindring och det bara någon gång. Drar mig för de starkare tabletterna som jag tror kan röra upp magen ännu mera.
 
Blir Idol på tv:n ikväll och kanske det slinker ner något gott. Trevligt fredagsmys!
 
 
 
 

Torsdag

Nu kanske ni undrar hur min dag har varit och det ska jag nu svara på.

Började dagen riktigt dåligt med illamående i några timmar. Fick i mig lite att äta och gick och la mig på soffan och slumrade ett tag. Sååå skönt. Vaknade upp bättre till mods, inget illamående längre. Allt eftersom dagen har gått så har såret stramat mer och mer, tog en smärtstillande tablett även fast jag helst vill undvika dom. 

Fick främmande utav syrran som hade med sig en blomma och god choklad -min favorit! 


Och senare fick jag främmande av Sandra här borta på gatan som hade med sig blomma och Bukowski nalle -som jag ju älskar. Många har skrivit hälsningar på internet & telefon också, vilket verkligen uppskattas. Några har inte hört av sig alls, så det märks verkligen vilka som faktiskt bryr sig och inte. 

Nu ska jag sussa och försöka ta mig igenom natten smärtfri. Gosinatt :) 

Ont i kroppen

Mörbultad. Det är så jag känner mig. Såklart stramar och ömmar operations såret, men övriga kroppen känns som om den fått en omgång den också. Halsen, käken och nacken känns riktigt överansträngda. Kan ju bero på att jag haft slangar i halsen och förmodligen legat med öppen mun länge -men det är verkligen inte en trevlig känsla! Hoppas det går över fort. Jag hoppas även att såret läker på bra och fort så jag snart kan hålla godingen i min famn igen. Han vill vara där och jag vill ha han där. 

Imorgon ska det gå tränas och vila! Nu sluter jag gluggarna strax. Godnatt. 

Blindtarmen

Ja då är jag en blindtarm fattigare... Inte en rolig upplevelse att bli inrullad till operation, men det är tur att man får sova så man inte märker av någonting. 

Har såklart ont i såret -som för övrigt blev ett snitt istället för titthål tyvärr. Nu blir det problem hemma då jag inte får lyfta. Simon har en period där han vill vara mycket i famnen precis nu såklart och jag får inte lyfta upp han :( ridningen är ju bara att glömma på flera veckor vilket känns väldigt surt då jag inte tänkt att dom ska vila nu. Men har ju inget val så länge inte Andreas kan ställa upp då och då ;) 

Får troligen komma hem imorgon, ska först få antibiotika dropp. Hoppas på bra sömn i natt trots ömt sår. Sjukhuset

Här skulle jag idag sätta in ett kort på rtt gäng härliga is/snö kristaller jag såg ute idag... 

Istället bjuder jag på denna fina bild 


En ledsen Emma Nylund :( Befinner mig på AVA kirurg avdelningen på sjukhuset med ond, ond, ond mage!! Började natten som var och blivit värre så efter att först ha besökt vårdcentralen där det bara jobbat puckon som säger att "proverna var ganska normala" "åk hem och åk in till sjukhuset om du får jätte ont" så åkte jag till akuten några timmar senare där bra mycket bättre personal jobbade. Där väntade jag, väntade och väntade... Fick fingrar uppkörda i baken av -såklart- snygg, ung kill doktor, kläm på magen osv osv. 
Njursten fick jag höra först, nu är dom mer inne på blindtarmen. Ska avvaktas tills imorgon och håll nu tummarna att jag ska slippa operation!! 
Fått en påse med närings dropp, får inte äta och en spruta i låret emot smärtan. 

Hoppas på att få en blund i ögonen inatt bredvid en än så länge obestämd rumskamrat. 

Jag saknar Simon, myskväll, min säng, Lögdö, Andreas och jag kommer att sakna pengarna jag förlorar på detta. Och jag vill inte ens tänka på om jag kommer att kunna göra högskoleprovet på lördag -det får jag inte missa!! 


Helgen

Som vanligt har den lediga helgen bara sprungit förbi. Sjukt vad tiden går fort när man har en miljon saker att göra och ändå inte ens hinner med 99% av det man tänkt göra. Är ledig imorgon också som tur är, men då är jag ju själv, så det blir lite mer begränsat vad man kan ta sig an att göra då :)
 
Blev en Birsta sväng på förmiddagen idag. Köpte väl inget särskilt direkt, men kom hem med vinter handskar till Simon, ull strumpor till Simon och INGA vantar till mig. Fattar inte hur jag alltid kan glömma det. Känner mig så dirsträ nu för tiden och glömmer saker hela tiden. När det gäller mig själv då vill säga... Som tur är kom mamma och pappa förbi hemma sen med fingervantar till mig.
Glói har fått sig en tur också. Och så har vi byggt en provisorisk rundcorall så vi kan träna lite markarbete och ledarskap. Får bli en ordentlig till våren.
 
Tog en promenad på byn efter middagen. Levererade lite ägg till en granne längre bort och Simon hade tur att få en jättefin jacka och täckbyxa utav dom!! Sååå snällt. Blir perfekt nu när kylan smyger sig på. Redan -5 grader ute, lär bli en kall natt.
 
 
Gosinatten! :)
 

Negativ

2013 med alla motgångar... jag kommer definitivt stryka ett stort streck över detta år, för jag kan inte påstå att jag haft många medgångar.
 
Prag resan är ändrad IGEN. Denna gången har dom ställt in flyget på ditresan -förra gången var det hemresan. Så nu är resan torsdag-söndag istället. Undrar vad dom kommer ändra nästa gång? Till slut finns det väl ingen dag kvar att åka på...
 
Det är FLER personer som sökt till utbildningen jag sökt nu till våren än vad det var på hösten. Alla säger hela tiden att det är färre som söker till våren och att det är lättare att komma in då... MEN nu när jag valt att söka så är det givetvis tvärtom.
 
Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig, utan skriver bara av mig för att kanske någon gång kunna gå tillbaka här i bloggen när allt förhoppningsvis blivit bättre och kunna skratta åt detta år istället. Jag hoppas att den tiden kommer. Snart.
 
 

Is

Jag hade en bra tanke i morse... Jag skulle gå ut och starta islådan där ute och vi skulle sätta oss i en varm bil på väg till dagis...
 
Den tanken flög bort lika fort som den kom, så väl ute vid bilen var det bara att ta fram is skrapan.
Jag hade också en bra tanke i onsdags att köpa fingervantar. Även den tanken flög tydligen bort ut i luften... så där stod jag alltså idag med en isig bil UTAN vantar. Ni kan ana mina blåfrusna fingrar när jag stod där och slet med isen, som av någon anledning alltid fastnar som hårdast på just de rutor man vill se bäst ut igenom.
 
Men skam den som ger sig. Isen försvann och jag värmde mina fingrar emot en varm Simon kropp.
 
Nu jobb... hela dagen lååååång. Sen helg! Längtar.

Dagis

Det är verkligen delade meningar det här med dagis. För mig är det ett ställe där man förvarar barnen när man inte kan ta hand om dom själva, men som samtidigt ska stötta barnen i deras utveckling och lära sig saker.
 
Jag vet inte om Simon trivs på dagis. Han är där 2-3 ggr i veckan och jag börjar fundera om han ens kommer in i rutinerna där. Allt blir så hattigt. Han grinar -grinar jätte mycket när jag åker. Och då både efter mig och nappen som han inte får ha där. Sen grinar han när den som hämtar hämtar också och då är min fråga; vad gör han under tiden ingen av oss är där? Dom säger att det går bra, men jag tvivlar. Han äter sällan där och sover mycket kortare än han gör hemma.
Han har bitit barn 2 ggr nu också, vilket ju är rätt vanligt då dom inte kan göra sig förstådda, men kul kan jag inte påstå att det är...
Många gånger säger ena personlen att det gått bra när man hämtar, men några dagar senare kan en annan personal säga att han varit hysterisk eller liknande...
 
Ja, vad ska man egentligen tro?? Behöver han få in rutinerna bättre? Är han helt enkelt inte ett dagis barn som trivs i stora barngrupper?
 
Jag vill tro att han trivs... men det är inte alltid man får som man vill.

Kyla

 
Brr... nu kan jag nästan nosa mig till den första snöflingan! Dom säger att det ska snöa på fredag, men det får gärna vänta ett tag till för jag har fortfarande sommardäcken på bilen och sommarskorna på hästarna. Så i november är du välkommen snön -MEN bara i små, små mängder! Eller ska vi säga december lagomt till jul?
 
Simon fick ha både vintermössa och vinteroverall när vi var ute på förmiddagen. Temperaturen visade på -6 grader, så det gäller att vara med och klä på varmare nu. Ska in till Birsta en sväng sen, behöver handla lite vantar osv till mig själv och Simon har också en liten lista på saker som behövs. De fodrade gummistövlarna räckte inte riktigt till heller, skulle haft vinterstövlarna idag eller en tjockare socka. Men det är bra att veta hur pass man ska klä. Nästa gång blir det varmare om fötterna också.
 
 
 

SkidstadionAtt jag inte har kommit på tidigare att det så nära finns ett stort område att utforska för små ögon, gungor att gunga på och nya spännande vägar att springa runt på. Alldeles bakom knuten. Rider där nu som då, men tanken slog mig inte förrän idag att skidstadion faktiskt är ett jätte bra miljö ombyte när man redan kan varenda hörn hemma på gården. Så idag åkte vi dit en sväng :) 
När snön (hemska tanke!) lägger sig vit på backen förvandlas detta till en pulka backe för dom små att ha roligt i. Jag är säker på att det blir många utflykter dit framöver. 

Annars då... Jo, känner mig inte helt kry. Trött, orkeslös och knepig i magen. Den känns uppsvälld och orolig, men ingenting bryter liksom ut. Hellre sjuk och bli frisk, än denna knepiga känsla utav att det känns som att man håller på att bli sjuk

Ska slå igen dom blå strax, med vetskapen att det snart är dags att öppna dom igen. Skulle verkligen behöva sovmorgon. EN enda vore verkligen inte fel... 
Skön dag

 
Idag har vi haft en riktig hemma dag. Skönt efter 3 långa arbetsdagar att bara vara hemma och ta dagen som den kommer. Bra väder bjöds det på också, med en värmande sol och behaglig temperatur. Liiiite kallt blev det dock om händer och fötter vid ridturen, men då gick solen ner också. Måste köpa nya ridskor, alla jag har har gått sönder och vill gärna ha något varmare. Frågan är bara vad för sko?! Svårt att hitta något som faktiskt är varmt att rida i. Får titta runt lite i helgen tror jag.
 
 
Nu blir det soffan och titta på en ny serie vi börjat se "Orange is the new black". Såg första avsnittet igår och den verkar lovande...! :)
 

Kunder

Då jag jobbar med människor och träffar många olika slags folk varje dag är jag rätt van vid något knäppare människor än vad man kanske önskar. Även fast man själv inte har gjort något fel kan man få höra både det ena och det andra. Och även denna helgen... 

Igår fick jag den spydiga kommentaren "jag är inte anställd här" när jag bad om hjälp för en vara hade fastnat på bandet. Och ingen hjälp fick jag av han... 

Idag var det en kund som, jag citerar "det här jävla fitt stället" och han pekade även finger ska tilläggas. Dom själva hade tagit fel varor... Jag tror inte han hade alla hästar hemma dock. 

Och ja... Ibland lite mer udda kommentarer... 

"Vad fint långt hår du har" och so far do good... Tills nästa replik dyker upp... 

"Det skulle jag inte ha något emot att trassla in mig i"

-Smällfet gubbe ala hängselbyxor

Skratta eller gråta? 

Det är tur att till 99,9% är kunderna trevliga och nöjda! Hur hade man annars stått ut? :) 

GautiVad gör jag klockan 7 på morgonen innan jobbdagen börjar?! Jo, tar en ridtur. När ska jag annars hinna med pållarna med dessa arbetstider? 

Skönt att komma ut lite i luften innan man ska vara inomhus i en låda hela dagen lång. Det blev Gauti som fick följa med ut idag. En barbacka tur fick det bli och han är ju verkligen som en soffa att sitta på. Han kändes fräsch och verkar inte besvärad alls utav spatten för tillfället, vilket såklart känns jätte skönt!! Jag hoppas på många fler år med min bruna springare -han har en speciell plats i mitt hjärta :) 

Ja, john blund kallar snart så ska väl rota runt lite på internet innan jag sluter gluggarna. Godnatt 
Godnatt

Efter en låååång dag på jobbet har jag nu krypit ner under täcket och vilar trötta ben och fötter. 

Att få sjunka ner i en varm, mjuk säng är kanske bland det bästa. Det väntar 2 till minst lika intensiva dagar som denna på jobbet nu. Så jag tror jag slår igen dom blå strax och åker vidare till drömmarnas värld. 

Gosinatt :) 

Torsdag

 
I mitt köks fönster
 
Simon har fortsatt att testa, trotsa och varit allmänt grinig idag. Inte den lättaste att ha och göra med, men det är tur att man är lika envis själv :) Givetvis har det varit bra stunder också, vilket är tur! Det är dom stunderna man samlar energi och gör så att man klarar de mindre charmiga momenten. Han är så rolig för han har börjat killa en på halsen och så säger han "killikillikill! Han snappat verkligen upp allt man själv gör och det tycker jag är fascinerande! :)
 
Blev en ridtur på eftermiddagen. Glói skötte sig okej, men han hänger fortfarande i bettet. Tror jag ska börja rida han på helt lösa tyglar ett tag så att han inte har något val än att lära sig balansera upp sig själv :) Ja, det är inte lätt med unghäst inte...! :) Fick sällskap utav syrran och en tjej som bor längre bort på gatan. Mycket kul! :)
 
Nu väntar 3 dagars jobb... Jag säger inget mer om det.
 

Onsdag

 
 
När det kommer till sprutor är jag super fjantig och det vet nog alla redan vid detta laget, så när det idag var dags för Simons vaccin så fick pappa komma och hjälpa mig. Jag vill inte föra över någon rädsla till Simon, så tycker det är bättre att ta hjälp då faktiskt. Sprutan gick bra, han sa inte ett pip. Tyngre och längre hade han blivit också. Nu är det inte förrän han är 3 år vi ska dit nästa gång tydligen och inte gör det mig nåt. Tycker inte jag får ut så mycket av att gå dit faktiskt. Förutom vaccinen då givetvis!
 
Tagit en tur på Glói idag, gick sådär. Får han inte riktigt dit jag vill, men har inte tränat nåt seriöst heller, så vad kan man begära?! Har inte tid helt enkelt. Mina arbetstider är verkligen super dåliga, hinner inte med mig alls :(
Varit ute en sväng med Simon -men började att spöregna så fick gå in. Myst i soffan... ja, det var min onsdag det. Snart dags för tv soffan, vilket jag ser fram emot. Alltid lika skönt att sjunka ner där.
 
 
Simon fikar vindruvor
 
 
 

Dålig dag

 
Alltså vilken jävla skit dag på ren svenska. Mitt tålamod och humör är inte på topp just nu vill jag lova.
Det börjar med att Simon kletar lypsyl i hela håret på morgonen. Visst -det är väl en sak, men han skulle ta kort på dagis idag, så flott hår var väl inte direkt vad jag tänkt att han skulle ha på kortet. Så snabbt in i duschen, där jag fick tvätta med både diskmedel, mitt schampoo och hans schampoo för att få bort. Blev fint och rent till slut. Tog fram fina kläder han skulle ha på sig. Tog hand om ett stort och låååångt vredesutbrott ifrån Simons sida då han inte fick som han ville... Han skrek, skrek, skrek och grinade. Gav sig inte. Där var tålamodet redan i botten, eftersom vi hade brottom.
Fick lura i han frukosten som han inte ville ha, för han fortsatte att grina. Men till slut så fungerade det. Vi står och borstar tänderna och ska precis ta på finkläderna... ja, då ringer dagis och säger att det inte blir någon fotografering idag för fotografen är sjuk.
 
Så allt detta i onödan.
 
Förmiddagen flyter på, med ännu mera testandes Simon och grin och skrik. Måste vara någon period han är inne i nu, var likadan i helgen. Ingen lunch åt han, kastade på golvet. Nu sover han, så ska passa på att ladda batterierna med att läsa lite bok tror jag.
 
Ge min styrka.
 

SoffaNär mamma&pappa köper ny soffa så flyttar deras gamla in till oss. Jag själv tycker att det blev bra och den är dessutom större än våran andra så nu kan även Simon sitta där med oss. Inte för att han orkar hålla sig vaken om kvällarna, men även han blir ju äldre och kommer sitta uppe med oss sen :) 

Jag gillade våran andra soffa också, men den har vi nu sålt. Gick som smör i solsken det. Vips så var det massor med folk som ville köpa den och sista budet slutade på 1500 riksdaler. Jag tackar och tar emot. Satt ut den för 500kr... Med hundhår och allt ;) Men det sa jag till köparen hihi :) Så det var skönt att bli av med den så fort. 

Nu väntar 3 dagars ledighet. Imorgon är det dagis fotografering... Och gudarna ska veta hur det kommer gå. Jag håller i alla fall tummarna att han ska fastna på en bild! 

Gosinatt :) 

TännforsenIgår tog vi en sväng till Tännforsen. Helt otroligt vilken kraft vatten har. Mäktigt! Simons ögon var stora som golfbollar och han tyckte det var spännande med allt vatten. 


Tog en promenad i Åre by sen och fikade go bulla på torget tittandes på lite folk. Idag styr vi bilen hemåt Lögdö igen. Har varit mysigt att komma bort, byta miljö och andas frisk luft :) 

Nästa resa blir i december. Längtar redan! 

Åre

Andas fjäll luft, ser något annat än Birsta, tar en tur på fjället i Ullådalen, äter choklad ifrån chokladfabriken, tar en krämbulle på bageriet. 


Älskar fjäll naturen! 


Fjällen

 
Phu. Äääääänligen är jag ledig och imorgon väntar äventyr och roadtrip! Vi drar till fjällen över helgen, jag, Andreas, Simon, syrran, Jimmy och deras vovve. Mina djur här hemma får mamma och pappa passa, då dom får andas Lögdö luft och bo här i helgen. Ska bli kul att byta miljö, även fast det bara är över en helg. Åre är fjället vi ska till och det var väldigt längesedan jag var där nu. Så det ska bli kul :)
 
Nu, packa! :)
 

Höbalar

 
Höblarna inför vintern har nu anlänt till gården. Hela 32 stycken. Men vintern är lång och dom kommer nog att gå åt. Brukar räcka ca 6 dagar, en bal. Så nog behövs många alltid! I år förbereder vi bättre med att lägga höbalarna närmare hagen där dom ska rullas in. Kan säga såhär; Det är lite kämpigt att rulla en bal på flera hundra kilo i djupsnö och en bra bit dessutodm. Det går, men om man kan underlätta så varför inte? Kommer gå fortare att rulla in dom nu och betydligt lättare också. Hoppas på att det är fint hö, men sommaren har varit bra, så det borde inte vara något problem. Ska självklart analysera det och se om vi behöver tillsätta något i maten.
 
Var in på Birsta en sväng förut för att inhandla en ny jacka. Hittade en Didriksson som fick följa med hem. Andreas hittade tyvärr ingen och mycket berodde nog på att Simons humör ändrades från att vara bra till fullkomliga motsatsen. Skrek, gallskrek, grinade, krängde i famnen osv osv... Inte så lätt att koncentrera sig då vill jag lova, så vi fick styra kosan hemåt igen.
 
Nu väntar jobb i 2 dagar, sen åker vi iväg på en fjälltripp. Det ser jag fram emot, det sistnämnda alltså ;)
 

RSS 2.0