Fullpackad dag

LEDIG. Det känns alltid extra skönt att börja dessa rader med just ordet ledig. Har lite olika saker inplanerade för dagen, så jag känner på mig att det kommer att bli en bra dag! :)

Ska börja med en promenad med Calippo -motion behöver jag verkligen och så fort stegräknaren ligger i min hand så blir det slut på allt gott ätande på veckodagarna, nu får det banne mig vara nog för gott!!
Sen blir det en tur ut till stallet, longering funderar jag på idag och även borsta bort all vinterpäls som fäller så in i norden just nu. Medan jag är där håller jag tummarna det hårdaste jag kan för Andreas som ska på intervju idag för ett nytt jobb.
Strax därefter blir det veterinären och inhandling av superdyr hundmat -men ska man vara fin får man lida pin. Han behöver den maten för att hålla vikten. Kanske hinner jag med lite affärer också.
Kl 18 är det middag hos Emelie och Reine och kanske är det det mest spännande på hela dagen :)

Ha en bra onsdag!Försvinn nu dumma snö!! För visst hade det varit skönt med gröngräs och värme!?

Home sweet home

Hemma efter en lång och seg arbetsdag. Det är konstigt för även fast jag inte trivs riktigt bra där vi bor nu, så är det ändå hemma och det känns riktigt skönt att kliva innanför dörren efter en dag på jobbet. Man anpassar sig lätt, även fast det är långt ifrån hur jag vill bo. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... och det verkar stämma också. För det enda jag gör just nu är att vänta, vänta och vänta...


Husjakt igen

Igår kväll var vi på husjakt, jag, mamma, Andreas och Elin. Det var två hus vi ville titta hur dom låg osv. Ett låg väldigt fint, men tyvärr var marken inge bra så det går inte att göra några hästhagar där. Det andra låg mindre bra än vi trott och vi är osäker på marken där -men förmodligen blir det en närmare titt på det huset. I helgen blir det titt på 2 andra hus, läget är viktigt, så det är det vi tittar på först. Man ska trivas där man bor :) Dock verkar vi inte ha turen på våran sida alls gällande att hitta något och faktiskt också kunna köpa det, men vi håller tummarna att det ska vända snart.

Idag väntar jobb 12-19.15 Vi får se vad dagen har att erbjuda...


Mycket pengar

1.750000 är huset uppe i nu. Och någonting säger mig att det inte är klart än. Dom slåss som katt och råtta om att få det högsta budet. Men jag förstår dom, huset var jättefint och hade jag haft mer pengar hade jag gärna köpt det jag med.
Siktar istället in mig på ett annat och hoppas att det är något för oss istället.

Vad har jag annars gjort idag då mån tro?! Jo, halkat runt på en promenad imorse med Calippo, ridit den bruna springaren och kollat ut lite saker jag vill titta på på Birsta ikväll. Ska dit en sväng med syster och Andreas och se om man kan hitta något fint.Sömntutan

Budgivning

Det bjuds och bjuds på huset vi var och tittade på. Telefonen går varm med SMS där det står "Budgivning" som avsändare. Egentligen bryr jag mig inte, då vi visste att detta skulle hända ifrån början, men litegrann känner jag "det där var ju mitt hus", trivdes perfekt där.
Men har några hus till att titta på, dock känns det inte så roligt om det ska vara budgivning hela tiden, det tar på krafterna och är riktigt riktigt jobbigt! Men dessa har inte lika högt utgångspris, så vi kan vara med i leken betydligt längre isåfall.

Vi håller tummarna!


It´s over

Dagen är över. Äntligen. Nu väntar en vecka med 3 dagars jobb, vilket ska bli skönt! Börjar veckan med en ledig dag imorgon och det ser jag verkligen fram emot!

Men först tv soffan, Andreas griljerade helgskinka -MUMS! och gotta skålen.


Jobb

Sommartid. Ska det inte åtminstone vara vår då?! Det kändes att det var en timme tidigare jag var tvungen att kliva upp imorse. Av alla dagar så är det självklart idag jag börjar tidigast. Typiskt. Dagen består endast utav jobb. 09.45-19.00. Gauti har fått vila nästintill hela veckan i brist på skor och ridvägar. Men till veckan tänkte jag ta tag i ridningen igen. Jobbar bara 3 dagar då nämligen, så då ska jag hinna tycker jag.

Ha en mysig söndag!


Vill, ska

Vill: Åka och titta på dom 3 husen vi har hittat, rida, vara ledig med Andreas

Verkligheten: Jobba 11-18.15 vilket betyder att inget av ovanstående går att genomföra...


Trött

Boda Borg tar verkligen på krafterna både psykiskt och fysiskt. Bättre resultat denna gången än förra och jag gjorde inte bara banor jag gjort förut. Tyvärr rinner tiden iväg alldeles för snabbt, så får bli fler ggr :) Riktigt kul är det! Hann med en snabbbvisit in till Maria också för att se hur hon bor :)

Nu väntar badkaret, sen soffan resten av kvällen. FREDAGSMYS!


Boda borg

Kämpa, åla, krypa, med fart och list ska jag ta mig igenom Boda Borg ännu en gång. Mitt mål är att slå förra omgången som jag var där, dvs 5 klarade banor. Inte mycket att hänga i julgranen, men 6 är ju så mycket bättre. Jag återkommer med resultatet!

Ha en mysig fredag! ♥


Sällskap

Pengarna har ramlat in på kontot och lika fort ramlar dom bort igen. Först är det räkningarna som ska betalas -alla måsten, sen gick Emelie och jag lite på Birsta idag och hittade självklart lite fina grejer jag var tvungen att köpa. Fina saker som jag ska ha till mitt hus sen. Jag och Andreas funderar även på att köpa en ny soffa redan nu innan huset, men det kostar pengar vill jag lova. Så får se hur vi gör.
Inte många timmar kvar av min ensamhet nu -som ju inte blev så ensamt idag ändå, tack och lov! :) Blev en bra ledig dag istället.
Ska sjunka ner i soffan nu och fortsätta läsa på boken jag läser nu, handlar om sekter -helt sjukt!


Dum

Nu ska ni få höra; Syrran har bokat en resa UTAN mig! När vi pratade om att resa iväg tillsammans kunde hon inte boka något, utan svävade bara runt i det blå tänkandes vart hon ville åka. Men nu helt plötsligt kunde hon faktiskt boka och då utan mig. Tycker jag känns väldigt trist, då jag gärna hade velat åka iväg jag också. Självklart valde hon ett av ställena som jag nämnde igår som jag vill åka till.

För att göra saken bättre så snöar det ute idag. För det har jag verkligen längtat efter -NOT! En ledig dag idag som kommer bli sååååå tråkig. Promenad och ridning är det enda jag har planerat, sen är det home alone hela dagen, heeeeela dagen. Andreas kommer inte hem förän ikväll, trist.Det blir jag och Calippo idag

Stadsresa

Är riktigt sugen på en resa nu. Ingen sol och bad resa, utan en resa till någon stad i Europa skulle sitta fint. Många i min närhet som ska iväg på sådana resor och jag blir bara mer och mer sugen. Tyvärr har jag en sambo som inte alls är sugen på det och själv åker jag banne mig inte.
Edinburgh, London, Rom, Krakow eller Dublin. Det vore nåt det! Ja, det vore nåt det...


Ljusstråle

Strimman är där, varenda morgon, rakt in i mitt öga. Tror ni att det går att sova då?! Det är minst sagt omöjligt. Köpte en mörkläggande rullgardin, men någonstans lyckas ljuset sippra in rakt i mitt ansikte. Varenda dag. I tron om att det är sol och varmt ute (kanske till och med vår!) kliver jag upp med tuppen, tittar ut genom fönstret, inser att ja kanske blir det sol idag, kollar på termometern, -7 grader. Nej ingen vår än :(

3 dagars ledighet framför mig. Promenad, ridning, koll på soffa. Det är min dag idag.Killen som följer ljusstrimmorna vart dom än befinner sig. Han älskar att ligga i solen!

Kvällen

Sitter nu framför datorn med Calippo i knät och ser fram emot 3 lediga dagar. Det ska bli otroligt skönt. Har inget speciellt inplanerat heller, så får ta dagarna som dom kommer. Umgås med djuren och mysa. Dagen har flytit på bra, hovslagaren kom redan idag då han ändå skulle ut till stallet så det var ju perfekt!

Nu väntar jag på att Andreas ska komma hem...

Go´kväll

Typiskt

När jag äntligen åker iväg till stallet för att rida vad tror ni har hänt då? Jo, Gauti har tappat en sko såklart!! Så ingen ridning blev det, nu hoppas jag på att hovslagaren kan svara på mitt SMS så kanske han får tillbaka skon på foten imorgon.
Blev en liten promenad med Calippo iställetoch strax ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar inför dagens jobb.

So longIt´s a monster :)

Skatten

4500kr får Andreas tillbaka på skatten
1kr får jag. Tycker själv att det saknas några nollor, men det är sant, det är 1kr jag får tillbaka!! Det är skrattretande. Undrar vad jag ska göra för min krona, jag känner mig rik.

Blev jobb imorgon med, men sen ledigt i 3 dagar. Känns bra!


Klagomuren

Om någonting någonsin kunde gå som jag vill...

*Syster flyttar hit -men hon kan ändå aldrig bestämma något med mig, eller hitta på något med mig
*Förra året hittade vi ett hus med stall som vi ville ha i Laggarberg -men då fick vi inget lån
*Vi får lån, hittar hus vi vill ha -men då finns det rikare folk som köper det istället
*Flyttar till Sundsvall, tillbaka till vänner och familj -men då har dom bästa flyttat härifrån
*Har ett bra jobb -men får aldrig nå mer fasta timmar
*Har en häst som jag gärna vill rida på -men det går inte för det är för mycket snö överallt

Tror jag ska döpa om bloggen till klagobloggen, men ni får ha överseende, det är såhär jag mår just nu -LESS!

Önskar...
*Hitta ett hus som VI faktiskt köper
*Åka bort en sväng, till Stockholm snart -Komma bort är alltid bra

Funderar på att köpa en ny soffa, även fast vi inte hittat något hus, men varför inte köpa nu så slipper man sen?! :)Livet som Calippo är mycket lättare än livet som Emma Nylund


Borta

Tyvärr har dom redan bjudit över vårat bud, vilket betyder att detta huset inte blir vårat :( Känns jätte trist, men det var även väntat. Dock har man alltid hopp tills motsatsen bevisas och det har den nu gjort.

Får hoppas det dyker upp något annat snart, men tyvärr kommer det med säkerhet bli budgivning på vad man än kollar på och sånt är så jobbigt när man inte är villig att betala hur mycket som helst.


Verkligheten

Drömmarnas värld är verkligen helt fantastisk. Det är som att sväva ovanför molnen, lycklig och alldeles ovetande om verkligheten. Det man länge har väntat på, längtat efter och föreställt sig finns helt plötsligt framför dig och man kan nästan ta på drömmen. För detta hus är verkligen det jag alltid har tänkt mig!

I bilen på väg hem kom jag närmare och närmare jorden igen, drömmen fanns inte inom räckhåll längre och verkligeheten började sakta krypa sig på. Väl framme i våran 3 rum och fyrkantskök inser jag att min verklighet ligger långt borta ifrån min dröm.

Perfekt hus, perfekta hagområden, perfekt för Calippo, för mig och Andreas. Vi är båda väldigt kära i huset och omgivningarna. Vi tyckte det kändes som hemma. Vi la ett bud, det första. Men flera kommer det säkerligen att bli tyvärr och vi får leta vidare efter lyckokänslan någon annanstans.


Dream

Uppe med tuppen även idag. När ljuset börjar sila in genom det som är tänkt att vara en mörkläggande rullgardin så går det bara inte att sova längre.
Idag är dagen då drömmen kommer att krossas för andra gången. Hur hemskt det än låter så är jag van att allt hela tiden går åt h*vete, så förhoppningar är ett ord jag knappt kan stava till. Det är husvisning mitt på dagen och jag vet redan nu att priset kommer stiga i höjderna och folk kommer slåss om att lägga bud.

Städning, promenad och borstning av hästen står även på agendan...Tydligen var pistoler och hundar klassade lika illa på Miami beach

Mätt i magen

Mätt så jag tror att magen spricket snart. Men det är lätt att äta för mycket när det lagas så god middag som fläskfilé, potatisgratäng, stekta champinjoner och sås. Mmmmmm så gott. Inte nog med det så har jag ju även matat magen med fikat förut idag och så blir det godis ikväll. Tur att jag gick ett promenad imorse, men skulle nog behöva 10 till efter det här. Aja, man lever bara en gång och så länge det pågår kan man ju njuta av det :)  Killarna

Polisen

Klev upp alldeles för tidigt på min lediga dag. Men som vanligt kändes det omöjligt att sova nå längre, så varför inte kliva upp?! Kollade ut genom fönstret för att se vad det var för väder och utanför står poliserna och tar kort, undersöker, säkrar bevis osv osv. Nyfiken som jag är så bänkar jag mig framför fönstret :) Vad som hade hänt har jag än ingen aning om då jag inte kunde urskilja vad dom sa i polisradion trots att Calippo var "tvungen" att gå ut exakt då om var där.

Har även varit lite husmorig till morgonen, bakat kakor och muffins som vi ska bjuda mamma&pappa på senare idag. Hoppas dom blev goda.

Nu väntar en promenad. Skönt.


Fredag

Hästen riden, hunden rastad, fläsket motionerat, lungorna fyllda med fräsch luft. En bra start på dagen, som avslutas med jobb 12.30-20.30 Inte världens roligaste tid en fredag innan ledig helg, men vad gör man inte för lite extra pass?!Gauti


Roadtrip

Idag har varit en spännande dag ska ni veta!
Tror att jag har sett varenda väg, vägkorsning, ortsbo och snöhög i hela Bjästa och Köpmanholmen. De ni! Att dessutom moona för sveriges lastbilschaufförer, sitta med naken bak i iskall snö och få blixtrande huvudvärk är bara plus i kanten.
Vad jag har gjort, ja det ska gudarna veta. Trots att det var spänning, en kräkandes hund, många mil och timmar i en bil så har dagen trots allt varit okej. En ledig dag är ju aldrig fel. Eller hur?

Jag avslutar den med en pizza och mys i soffan.


Moln

Idag är jag ledig och självklart när jag tittar ut genom fönstret så är det mulet :( Alla dagar jag har jobbat har det varit strålande sol, men så fort jag inte ska jobba hopar sig molnen över mig. Så typiskt! Ska i alla fall väg på en road trip idag med Andreas och vovve. Om det blir kul återstår att se, men hur roligt är det att sitta hemma själv istället då?!

Aja, sluta klaga nu Emma och njut av att vara ledig istället.


Segast

Det här måste ha varit den segaste dagen någonsin. Klockan 11, alltså efter 1 timmes jobb var jag så less så jag trodde jag skulle dö. Ingenting fanns att göra och absolut ingenting hände. Massor med timmar senare, dvs nu sitter jag äntligen hemma i tv soffan och myser. Dagar då det inte händer något är det värsta jag vet, jag behöver saker att göra för att må bra.

Är ledig imorgon och då ska jag på road trip. Skönt att se något nytt.

Go´kväll!

Lite bättre

Känner mig på liiite bättre humör idag. Gårdagen bjöd inte på många glada stunder, så jag håller tummarna att denna dag kommer kännas bättre. Dock jobbar jag 9.45-20.00 idag, vilket gör att jag inte hinner med något mer än jobb, så får väl se vad dagen har att bjuda på jobbmässigt.
Är även besviken på mig själv då jag igår kväll hittade massor med gott i mitt skåp som jag absolut var tvungen att äta upp :( Jag får inte ha något gott hemma så är det bara! Så nu blir det inget gott på fredag istället. Nä, så får det bli!
I övrigt så är hemnet.se min bästa sida just nu, tror jag kollar den minst 1000ggr per dag endast för att bara bli besviken...Bildsköna Prins! :)

Loj

Idag har jag inte alls känt mig på topp. Har inte alls kännts nå roligt att jobba eller så. Kanske beror det på att jag inte har nåt kul att se fram emot?! Hus ser jag fram emot väldigt mycket dock, men ser väldigt mörkt ut på den punkten just nu då det inte ens finns några att titta på :( Aja... hoppas det ändrar på sig. Har dessutom en väldigt lång arbetsdag imorgon och det känns inte heller så motiverande.

Tv:soffan kanske kan få mig på bättre humör -jag testar!


Bud

Det är redan ett bud lagt på huset vi tittade på igår. Men det gör inte mig så mycket, då jag inte hade tänkt att lägga ett bud i alla fall. Kände mig "instängd" i det huset och det var för mycket saker jag inte gillade. Så nu håller jag tummarna att det ska dyka upp fler hus av intresse!

12-19.15 jobbar jag idag och har varit ute på en 40 min promenad nu till morgonen. Jag gick, Calippo släpades efter. Som vanligt på mornarna och riktigt irriterande.Där Calippo trivs som bäst -Mysandes i solen!

Hus

Visningen avklarad. För det första tyckte jag att det var alldeles för mycket folk och att gå runt och titta på andra människor var inte direkt det jag hade tänkt mig.
När människorna sen hade skingrats så såg jag fel och brister som jag inte gillade -men som säkert går att fixa. Huset i sig var mysigt med mysiga rum, omgivningarna var trevliga även fast det var så mycket snö överallt. Ska bli spännande att se vad alla lägger för bud!
Blev även väldigt irriterad på en tjej som var där som stod och pratade skit om hela stället -för att få alla andra ointresserade. Varför var hon där själv liksom?! Knäppa människa!! Hon pratade med massor av människor och sa allt som var dåligt osv, att hon visste om detta hus sen förut osv osv. Hon vill nog bra gärna ha det för sig själv.


Husvisning nr 2 är på söndag, det huset tror jag också mycket på, men det är ju klart bevisat att bilder luras något så otroligt och detta hus är det som det är ännu fler familjer anmälda på =/ och även dyrare utgångspris, så egentligen bara att glömma redan nu, men kul att titta och man lär sig saker angående vad man ska titta på osv.


Hästarna

Action i stallet. Istället för lite tråkig longering blev det bus med hästarna på ridplan.

Gauti och Prins var mycket intresserade utav varandraLeker i vårsolenIhop drabbningen är nära...Leker för fulltVi har inte gjort någotPrins och Gauti leker medan Gunna tittar påGunna springer och visar upp sig, medans pojkarna fortsätter att leka...En riktigt glad Gunna i vårsolen!Prins & Gauti bästa vänner ♥Om ni undrar vad Gauti har gjort i ljumsken, så är det hår som är borta pga all lek i hagen. Han leker jämt och därav ser han jämt ut som att något har hänt honom eller att han har skabb eller så :)♥♥♥

Lediga måndag

Idag skiner solen på en ledig Emma Nylund. Härligt :)

Ska passa på att gå ut en långpromenad nu till morgonen och sen åka till Gauti. Blir longering, då det inte går att rida någonstans för tillfället förutom ridplan (som jag hatar) Skaren skär hästarna i benen och vägen är för hård. Men ska bli härligt att åka dit och bara andas in den härliga friska luften. Mina lungor behöver verkligen det efter 47 timmars jobb förra veckan.

I eftermiddag är det husvisning på schemat och jag håller alla tummar och tår... Även fast jag kan känna redan nu att det är rätt så kört. Men hoppet är det sista som överger människan sägs det ju.


Söndag

Sammanfattning av söndagen
*Ledsna barn
*Bråkiga barn
*Kramiga barn
*Ballonger
*Kissolycka -INGEN bolltvätt. Jippie!
*Tokigt
*Konstiga personer

*God paj hos mamma&pappa *mums*

Imorgon är jag ledig, då väntar den första husvisningen... Jag blir nervös.

Nu väntar "Ballar av stål" :)


Repris

Vi gör en repris på gårdagen... strålande sol, jobb hela dagen lång :( men sen fika hos mamma&pappa :) Bara denna jobbdag kunde vara över fort, det önskar jag!

Har blivit så dåligt med promenader den senaste tiden så i veckan har jag tänkt att ta tag i det. Måste få vara ute i friska luften och promenera, mår inge bra annars. Men imorgon är jag ledig, så då hinner jag. Skönt.Jag vill ha sommar, sol och bus med Calippo på stranden

Melodifestivalen

Gulliga Anna förtjänade att vinna, även fast Salem också hade förtjänat en första plats. Att dom dessutom tog in lite Maria Montazami skämt (toffsen) var toppen :) Jag älskar Maria som ni vet. Tycker allt som allt att det var bra klass på årets bidrag och det spelar egentligen ingen roll vem som vann, då jag inte gillar att titta på Eurovision alls.


Dagen

Sammanfattning av dagen
*Mycket folk
*Hektiskt
*Livliga barn
*Kiss på händerna (fråga mig inte hur det gick till!)
*Kiss i bollhavet
*Bolltvätt
*Ballongblåsning
*Knepiga människor

En bra lördag?! Nja... helt okej :)

Nu blir det Melodifestivalen, har inte följt den en enda gång i år, men finalen kan jag väl titta på i alla fall.


Magont igen

En tårtbit i litet format = Magont hela kvällen :( Nu vet jag snart inte vad jag tar mig till. Varje vecka får jag jätteont i magen och oftast då jag äter något som är fett såsom grädde osv. Säkerligen något jag inte tål, men eftersom jag får såhär minst 1 gång i veckan nu så är det svårt att säga vad exakt det är jag ska undvika att äta. Känns absolut inte roligt att inte veta vad man kan äta och inte utan att få ont i magen. Det är liksom ingen småont i magen jag pratar om utan det gör väldigt ont :(

Strålande sol ute idag, men för mig väntar tyvärr en inne dag på jobbet hela dagen lång. Kan det bli sämre?! Ja, säkerligen, känns som om allt går emot mig just nu...En tur runt Sidsjön vore inte helt fel idag!

Drömmen krossad

Drömmen känns mer avlägsen nu efter att mäklaren ringde. Nog trodde jag att det skulle vara många som skulle på visningen, men enligt honom var det väldigt många. Så frågan är om det ens är någon idé att kolla. Så kan stryka drömhuset redan nu. Det andra huset vet jag inte hur många som ska kolla på, men kan gissa på minst lika många. Drömmen känns väldigt avlägsen nu, det som ändå kändes så nära för några dagar sedan...

Tyvärr kryllar det inte av gårdar som är något att ha här i trakterna, så när det väl kommer något vill alla ha samma gårdar såklart :(

Uppdatering: 25 familjer ska kolla på det andra huset. 25st!!! bara att glömma... Blir så less :(

En ledig dag

Ser ut att bli en fin dag idag! Solen verkar titta fram, dock är det några minus grader, men förhoppningsvis ändrar det på sig snart. Och gissa vad; Jag är LEDIG idag!! :) Så skönt ska det bli. Synd bara att Andreas jobbar, för hade varit roligt att göra lite gemensamma ärenden idag, men får bli en annan dag istället...

Nu till morgonen blir det i alla fall en ridtur med syster, sen en promenad med Calippo. Luft, luft, luft. Behöver den verkligen efter många långa jobbdagar.Calippos nya favoritplats.

Vår

Slask, is, blåst.
Men det är sånt man får ta innan den underbara våren kommer. Läste i almanackan att det är sommartid snart och det känns lovande. Snart är den här.

En lång dag väntar även idag på jobbet med tiden 11.30-20.30 Jag hoppas på en bra dag...


Stress

Tar tillbaka min önskan om mycket kunder... Blev mer än jag hade önskat, vilket gjorde att dagen kändes något stressig. Jag tycker dock att stress inte behöver vara något negativt, utan jobbar bättre under press, men det kan även bli lite väl mycket även för mig. Imorgon önskar jag en behagligare dag helt enkelt.

Lånelöfte ifrån bank nr 3 är nu fixat, vilken även var banken jag använder idag så det känns positivt. Vill helst behålla dom nämligen. Så nu håller vi tummarna framöver...

Grey´s anatomy nästa!


Mycket jobb

Då var det dags för 2 superlånga dagar på jobbet =/ Inte direkt något jag ser fram emot, men det är ett måste för att få ekonomin att gå ihop. Kan bara hoppas att det är många köpsugna kunder i Sundsvall dessa dagar så att det blir mycket att göra = Tiden går snabbt. Hinner inget mer än att jobba tyvärr, är lite småsaker jag skulle vilja få gjort såsom städa lägenheten, byta vatten åt Bella, handla byxor, köpa fågelmat, rida osv. Men får ta det en annan dag helt enkelt, finns ingen anledning att stressa.Vara ute med Calippo i plus graderna vore inte helt fel det heller!

Husletare

2 hus visningar har jag att se fram emot. Det ska bli riktigt spännande! En på måndag och en på söndagen därpå. 2 mycket lovande hus som jag tycker är riktigt fina. Frågan är bara hur många fler som kommer att tycka det =/ Endra så har man tur eller så har man riktigt otur. Kan även vara så att man inte alls gillar dom när man kommer in i dom. Men ska bli riktigt kul att kolla i alla fall :)
Tänk den dagen då jag får mitt hus och kan ha Gauti hemma, vilken lycka!

Finally

Äntligen är hon tillbaka i tv rutan igen. Kanske världens skönaste människa -Maria Montazami. Hon är så underhållande att titta på och säger så roliga saker. I love her :) Har ni inte sett "Svenska Hollywood fruar" så titta på det. Dock var det några med i år jag inte gillade särskilt mycket än. Men Maria är värt hela programmet.

Dagens verklighet består utav jobb 10-15.30, sen ridning. Ska bli skönt att vara ute i luften lite, för det blir dåligt med sånt när man jobbar hela dagarna.Maria Montazami

Hus

Har nu anmält mig på visning av ett hus på måndag. Ska bli spännande! Ser riktigt fint ut, men man vet ju aldrig föräns man varit in i huset. Dessutom kan det vara en massa andra par med och priset kan sjukta i höjden. Mycket kan hända :) Har fått lånelöfte ifrån 2 banker i alla fall, så nu kan vi börja och gå på visningar. Spännande!


6 dagar

Phu. Känner redan nu hur trött jag kommer vara på söndag kväll, men det är det värt. Får bara hoppas det blir lite drag i den blå kuben så att tiden går snabbare :)
Detta är alltså första dagen på min 6 dagars arbetsvecka med fredag som enda lediga dag. Jag börjar stort med ett pass på 9.45-20.00
Inget annat hinns med idag, men sånt är livet ibland.Det börjar smälta lite smått. Idag + grader!!!


Stressigt

Det blev en stressigare söndag än jag hade räknat med. Men att ränna runt och leta presenter tar sin lilla tid då man vill hitta något fint. Tror inte jag suttit still många minuter idag, så ska bli extra skönt att sätta sig ner framför tv:n ikväll.

En 6 dagars arbetsvecka väntar nu mig och lika bra är väl det, då gör man inte av med några pengar i alla fall.

Go´kväll!


En fullproppad söndag

En gråmulen dag ser denna söndag ut att bjuda på. Självklart hade jag hoppats på sol, plusgrader och dropp ifrån taket, men man kan inte få allt här i världen.
Istället för ridning blir det därför en tur till Birsta. Måste inhandla lite småsaker och något till mamma som fyller år på torsdag. I veckan blev det 6 arbetsdagar istället för 3, så det känner jag mig nöjd med. Kommer dock inte hinna varken till mammas födelsedag eller något annat heller för den delen. Men what the hell. Jag behöver pengarna :) Nu sparas det järnet till hus, så att någon bank vill vara snäll och låna oss lite pengar.

En träff med Anna står också på schemat idag och det ser jag verkligen fram emot, eftermiddagen bjuder på middag hemma hos mamma&pappa och kvällen förmodligen en film och lite gott. Lite bara... Det får man.


Vårdag

Vilken härlig vårdag! Äntligen börjar det hända lite saker ute. Norra berget fick sig ett besök utav oss idag, där var det riktigt skönt att sitta i den varma härliga solen. Tyvärr har jag en rastlös syster så det blev inte så länge som jag hade velat :( Hade ju tänkt mig en heldag ute jag. Blev även en ridtur på morgonen och en titt på ett hus -som var så fint som jag trodde. Nästa steg blir att besöka varenda bank i stan och se om vi kan få något lån. Om det blir på detta hus eller något annat återstår att se.

Resten av kvällen kommer spenderas i tv soffan, man blir trött av att vara ute.Min fina var självklart med och myste i solen ♥

Alice i underlandet

Med en seg början och en betydligt bättre fortsättning på filmen får den godkänt av mig. Härliga figurer -där katten absolut var min favorit, blandade med galna tankar, och en Johnny Depp som gör en som vanligt strålande insats gör filmen sevärd. "Alice i underlandet" är en trevlig historia som får en att glömma det verkliga här i livet för en stund -och som vanligt känns det bara bra.Härliga figurer! Repliken "I love my fatboys" etsar sig fast, hon är bra härlig den mittersta.

Raderat

Vi kan ta och radera tiden 11-17 ifrån mitt minne denna dag för det har varit ett enda stort kaos känns det som. Förvirrad var bara förnamnet när allt på jobbet gick på tok :) Men nu är jag hemma och väntar på att syster ska komma. Vi ska nämligen se "Alice i underlandet" ikväll. Ledig i helgen och har bara roliga planer. Imorgon ska vi titta vart mitt drömhus befinner sig, om det bli sol vara ute med varm choklad & smörgåsar och bara mysa. På söndag blir det en efterlängtad träff med Anna -som verkligen är på tiden!

Go´kväll!

Knoppar

När jag var ut på kiss tur med Calippo imorse så hör och häpna ser jag att syrenträdet här utanför börjar få knoppar!! Knoppar som ska bli till fina små löv när våren kommer. Det var som att se självaste gud (även fast jag inte tror ett dugg på gud, men å andra sidan tror jag aldrig att våren kommer heller) Vilken underbar syn. Det måste betyda att det finns ett slut på eländet även detta år.

Har jag nämt att jag hittat drömhus nr 2 nu också?! Ska titta vart det ligger imorgon med egna ögon. För i helgen är jag LEDIG! Helt otroligt skönt. Men först väntar jobb idag 11-17.Pulkrace väntar i mars med jobbet, men hur roligt vore det inte med denna tävling som jag hittade i Key West Florida?! :)

Fusk

Jag har inte följt Melodifestivalen alls i år, men av någon anledning så är en utav finalisterna dvs Erik Saades låt väldigt lik Adam Lambert (2:an i American Idol)

Ja lyssna och avgör själva, men jag tycker det luktar fusk här.
 

Våren

Sitter i bilen, solen skiner, klarblå himmel, bar mark där jag kör. Låtsas att våren är här, men med dessa minus grader och meterhög snö så känns den fortfarande väldigt avlägsen =/ Kommer ta år och dar innan all snö är borta.

En härlig ridtur blev det i alla fall med en härlig stor gul uppe på himlen. Kanske är den snart här ändå...

Orolig

Känner mig lite dyster för tillfället. Mesta handlar nog om frågan; Kommer man få några extra pass eller inte?! Denna oro tar livet av mig =/ Februari var inte ljus ekonomiskt, så därför hoppas jag att mars blir bättre. But you´ll never know...

09.45-15.00 jobbar jag idag. Sen ska Nina på jobbet komma en sväng för att titta/köpa mitt terrarium. Därfefter blir det töltträning med syster yster, Prins och Gauti. Imorgon har jag bokat in oss på "Alice i underlandet" -ska bli väldigt spännande att se vad jag tycker om den :)Känner mig ungefär som denna man

Skitställe

Ska ni hyra lägenhet så hyr inte av Nordeken! På mitt tak är det snö till höfthöjd och ingen kommer och skottar. Just nu står min granne som är över 60 år på taket och skottar bort det som hänger över kanten utan skyddslina eller liknande. Ska det behöva vara så?!?! Det ska ägarna sköta tycker jag och har skickat iväg ännu ett argt mail till dom nu. Vi betalar ändå dyra hyror då tycker man att det ska skötas om, jag bara väntar på att taket ska rasa in eller att det rasar ner i huvudet på en när man kliver utanför dörren.


Klant

De senaste dagarna har jag varit väldigt sölig. Igår när jag skulle gå till jobbet och först göra iordning min lunch låda så lyckas jag skvätta ner hela jobb tröjan med rödbetor, vilket resulterade i att jag fick en ny tröja väl på jobbet. Denna nya tröja smetade jag ner med tandkräm denna morgon. Nu när jag kommer hem råkar jag smutsa ner jobbyxorna också, blir till att tvätta en maskin ikväll, precis som igår kväll *suck*. Klantmaja.


Barn

Avlägsen framtid: Igår såg jag på "Outsiders" som handlade om unga mammor. Dom var bara 14-15 år när dom fick barn. Det kan jag tycka är alldeles för tidigt, men har absolut ingenting emot om någon annan vill behålla sitt barn i den åldern. Jag själv skulle dock inte vilja ha det, känner mig inte ens redo nu vid 25 års ålder. Det är nog en sak man "växer in i" med tiden, dock alla vid olika tidpunkter i livet. Jag vill se världen först, mer utav den, även fast jag redan sett 26 underbara länder, så är jag inte nöjd än :) Resa med barn går ju det med, men jag vill se annat än bamseklubben.

Verkligheten: Här blir det inga barn gjorda, jobb 09.45-20.00Mamma&pappa får nöja sig med detta barnbarn än så länge :)

Min

Måste ha ignorerat det totalt, men tydligen så har min Robert Pattinson skaffat flickvän. Hur kan jag ha missat detta?! Den lycklige är självfallet Kristen Stewart och dom är verkligen värda varandra även fast vi alla hellre hade sett Pattinson vid våran sida. Aja, jag får nöja mig med Andreas Hjort, men han är allt bra han med ;)


Money money money

Det sägs att pengar inte är allt...
...men om jag vore rik skulle jag kunna...

*Köpa mitt hus
*Åka på alla resor jag vill
*Skaffa fler hästar och ägna mig endast åt eget företagande
*Köpa en fjällstuga & en vid havet
*Vara ekonomiskt oberoende

...livet vore bra härligt då!...

Verkligheten: Jobba 12.00-19.15
RSS 2.0