Lekt hela dagen

Idag har jag jobbat på dagis, vilket betyder att jag har lekt hela dagen lång. Rätt roligt, men även krävande då flera barn drar i en och vill göra saker. Det tar på ens krafter, men skönt att vara utomhus på arbetstid och även att leka :)

Imorgon är det ikea som gäller. Sen är jag ledig på onsdag, vilket ska bli så skönt. Är ledig så lite nu för tiden.

/Emma

Ett gulligt par

Sitter på tåget påväg till Gävle för att besöka tandregleringen. Det sitter en tjej i gymnasieåldern på sätet bredvid (gången är emellan våra säten). Andreas är med eftersom jag är livrädd för tandläkaren.
När tjejen går av tåget stannar hon vid oss och säger att hon bara måste berätta att vi är ett så otroligt gulligt par. Mitt svar var "Ja, det var ju roligt att höra". Vad ska man säga liksom? Rätt roligt var det i alla fall, eftersom jag funderat på hur jag & Andreas förknippas som par i andras ögon. Tilläggas ska ju även att vi gjorde ingenting med varandra, satt bara mittemot varandra med ett bord emellan.

Tandregleringen då... Gick bra väl där. Dom tog kort på tänderna, gjorde avgjutning av tänderna -Det var inte alls nå farligt som alla sagt det skulle vara! Gick skitbra. Och så röntgade dom tänderna -fick stå upp med någon grej snurrandes runt huvudet, aldrig varit med om det förut. Tandläkaren föreslog en tandställning som heter Invisalign. Det är plastskenor man har över tänderna. Verkar ju okej, men självklart svindyrt. Men vill man bli fin så vad gör man inte? Ska tillbaka 3:e mars för att sätta in första skenan. Ska endast ha på överkäken.

Igår jobbade jag på dagis. Första gången, förutom praktik då. Det gick bra. Barn är lättsamma och dom inkluderar en i gruppen snabbt. Men är det detta jag vill?

Idag är det jobb på ikea... imorrn ledigt. Då ska jag färga håret och säkerligen bli lika missnöjd som alltid. Men vi håller tummarna! Och så ska jag på sjukhuset och skaffa ett patientkort, det behövs nu.

/Emma

Åh, vad less man kan bli

Kan inte folk förstå att ikea stänger kl 18.00? Nej, inte då. Efter kl 18.00 är det alltid massor med kunder kvar som ska betala. Dessutom med stora kök som dom har lagt paketen huller om buller och vägrar att själv flytta om för att vi ska komma åt koderna! Och så blir dom sura. Det är ju dom som ska handla, inte vi som jobbar. Usch, att inte folk har mer respekt.

Imorgon är jag ledig. Skönt. Men är orolig, ska till tandläkaren! Jag är livrädd för tandläkaren!! Hur ska detta gå??? Hittade några piller som ska vara för oro och ångest, ska knapra i mig ett sådant innan besöket.

Nu ska jag se på Singing Bee, se vad det är för ett program.

Go´Kväll! /Emma

Varför?

Ja, sitter och funderar på varför vissa människor är så trångsynta. Dom vill bara inte inse sanningen, även fast dom har sanningen rakt framför näsan på dom. Sådana människor är tragiska enligt mig.

En annan sak jag funderar på är varför folk slutar höra av sig då dom skaffar flickvän/pojkvän?


På måndag är det tid hos tandregleringen i Gävle. Ska bli spännande att se vad dom säger. Blir det för dyrt så säger jag stopp, annars får vi se vad jag beslutar mig för.

I helgen är det jobb som gäller. Kassaarbetet på IKEA börjar ta ut sin rätt. Lite less, men vad gör man inte för pengarna. Har jag nämt att jag hatar A-kassan? Dom kan dra åt H*vete. Men jag ska allt visa dom jag!

Nu ska jag iväg och gå en promenad med Calippo, så Semlan jag är sugen på att köpa får plats i magen ;-)

Ha en bra helg allihopa!

Ännu en bloggare

Aldrig en blogg hade jag bestämt, men titta vad jag nu har skapat. Man slutar aldrig att förvåna sig själv.

Tänkte skriva lite här vad som händer & sker i mitt liv och förhoppningsvis är det någon som är intresserad utav att läsa. Om inte, så skriver jag för mig själv.


RSS 2.0