Stressad

Jag känner mig stressad. Över pengar. Att gå varje månad och inte veta hur mycket man kommer få jobba är otroligt stressframkallande. Nu har jag ju sökt en fast tjänst på ikea som jag väntar svar på och då säger cheferna att jag inte kan ta på mig några tider förrän jag vet om jag får tjänsten eller inte. Vilket skulle ta 2 veckor eller så att få reda på. Det betyder att alla tider som finns nu kommer att försvinna inom en snar framtid -Då vi behovsanställda så gott som slåss om alla tiderna. Jag kan inte gå och vänta!  Jag måste ta på mig tider nu för att veta att jag kommer att få pengar!! Ska prata med chefen idag om detta, hoppas hon är på jobbet bara.

Igår var jag på sjukhuset. Min stora fasa. Jag hatar sjukhus. Tycker inte om att se sjuka människor, sprutor och massa saker som sitter fast i armarna osv. Undersökningen var hemsk, det var obehagligt och smärtsamt. Men nu är det gjort och jag väntar på provsvaren som jag hoppas ska vara postitiva, men usch för denna väntan...

Det blir jobb i helgen. Ska ut och äta på restaurang ikväll, annars händer inte mycket. När man jobbar blir det för det mesta bara jobbet sen ta det lugnt hemma. Kan behövas.

Ha en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0