Storm & Ensamhet

Idag är det storm ute... Var ute och gick med vovven och båda vi höll på att blåsa bort. Blir till att hålla sig inne resten av dagen. Tur som var hann jag rida innan den värsta blåsten kom.

Så vad ska jag hitta på idag då? Ingenting lär det bli.. för det finns ingenting att göra. Väntar på svar ifrån tjänsten jag sökt på ikea, tydligen 150st sökanden, men vi interna går före dom externa, vilken inte är mer än rätt tycker jag. min ena chef sa att det hade låtit så positivt, men man vet ju aldrig. det är många att välja ibland och förhoppningsvis ska ja få ett svar denna vecka. Så att jag sedan kan ta på mig jobbtider.

Ensam känner jag mig också. Visst, har ju sambon och mina djur. Men saknaden av vänner är stor, samt syrran såklart. Även fast jag jobbar inom service och träffar massor med folk hela dagarna så känner jag mig ensam. Vännerna som en gång bodde i Sundsvall är borta härifrån för länge sedan, för att plugga eller jobba i andra städer. Syrran bor för långt bort för att hälsa på ofta. Skulle gärna flytta närmare henne, men finns inga jobb där. Det är svårt att träffa nya vänner, så är det bara... speciellt när man ofta har ont om tid. Vore så kul om någon någongång kunde höra av sig och fråga om man vill hitta på något... För det är alltid jag som måste höra av mig först till alla och det orkar jag inte med längre.

Det enda roliga idag blir till att titta brevlådan, väntar på lite olika saker. Men lär väl bara vara massa reklam som vanligt ;-)

Nu ska jag hoppa in i duschen...

Och ja, mr E ... Det var mycket dig jag bland annat syftade på. Nu får du förklara dig! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0