Nästa vinter blir det utlandet!

Ja, som rubriken lyder -Nästa vinter SKA jag utomlands. Är så otroligt less på denna såkallade vinter nu. Plus grader och snöslask är inte vad jag förväntar mig utav dessa vintermånader och det har varit såhär nästintill hela vintern nu. Det är inga riktiga vintrar längre, det är bara att konstatera. När jag var yngre var det alltid runt -20 och mycket snö.
Det går inte att åka skidor -För att skidspåren är isiga och igenslaskade.
Det går inte att rida ordentligt -För att hästen håller på att svettas ihjäl i sin vinterpäls så fort man gör något som går snabbare än skritt.
Det går inte att gå ut och gå med vovven ordentligt -För att man blir dyngsur om fötterna och Calippo blir blöt han också såklart.

Så nästa år blir det utomlands i en vecka i alla fall, bara för att komma bort. Jag blir så otroligt less och deperimerad när det är såhär. Och mörkret gör ju inte saken bättre heller. Vill ha ljust på kvällarna nu.

Imorgon efter jobbet bär det av till fjällen. Närmare bestämt till Ankarvattnet för att träffa syrran. Har köpt en present till henne, men säger inte vad, för hon kan ju läsa här. För er som inte vet det, har jag en tvillingsyster som jag nästintill har suttit ihop med i hela mitt liv, nu har hon flyttat långt härifrån, vilket gör att vi inte träffas alltför ofta längre. Så ska bli kul! Ska träna hennes hästar lite, hon vill ha råd och tips som vanligt.

Ikväll är det Riibygård som gäller. Alltså ridskolan. Varför betalar jag för att rida på ridskola när jag har en egen häst kan undras, men jag vill rida fler hästar än min egen för att komma någon vart med ridningen.

Orolig inför kommande sjukhusbesök...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0